5 x zo werk je vakkundig je ondergoed weg onder je feestjurkje

Aangeboden door Livera Amersfoort-centrum 30 november 2017

Als je een prachtig jurkje hebt gevonden voor de feestdagen, is het belangrijk dat je goed nadenkt over je ondergoed. Want het laatste dat je wil, is lijntjes en rolletjes op opzichtige plekken. Ellen Jonkers van Livera Amersfoort-centrum heeft vijf praktische oplossingen voor ondergoed-struggles.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Corrigerende body

Foto: Chantelle

“Een veelvoorkomende misvatting is dat corrigerend ondergoed heel strak moet zitten. Het moet vooral glad zijn en te strakke body’s tekenen juist af”, aldus Ellen. “De stof van deze body is vrij stevig, zodat alles goed op zijn plek blijft zitten. En je kunt er je eigen bh onder dragen, dat is wel zo prettig.” Een corrigerende body is vooral een geschikte oplossing voor kleding gemaakt van dunne stoffen of gebreide jurkjes.

Plakkertje over je tepel

Bij sommige jurkjes is een siliconen plakkertje over je tepel de enige oplossing, maar een slank figuur is dan wel een vereiste. “En je moet ze niet opplakken als je een dansfeestje hebt. Als je gaat zweten, hechten ze minder goed en gaat de zwaartekracht een rol spelen”, vertelt Ellen. De plakkertjes zijn gemakkelijk af te wassen met een beetje zeep en je kunt ze meerdere malen gebruiken.

Als je hem ziet, zie hem dan goed

Foto: Livera

Een jurkje met een open rug hoeft niet te betekenen dat je heel hard je best moet doen om je bh weg te toveren. Integendeel, vindt Ellen. “Als je een jurkje met een wijde hals of een open rug hebt, is het heel hip om zo’n kanten bh er bovenuit te zien komen. Als je je bh hoe dan ook ziet, laat dan maar een mooie zien. Het is echt een fashion statement.”

Magic Clip

Als je een haltertop draagt, kan het best vervelend zijn om twee rechte bandjes over je rug te zien lopen. Ellen: “Er zitten twee clips in het doosje, een grote en een kleine. De grote bindt de bandjes aan de voorkant bij elkaar, de kleine aan de achterkant. Dus als je een bh hebt waarbij je niet op een andere manier de bandjes onzichtbaar kunt maken, is dit een handig hulpmiddel.”

Strapless, altijd een goed idee

Livera
Foto: Passionata

Deze strapless bh is helemaal glad, dus die kun je perfect onder een strak feestjurkje aantrekken. Zelfs eentje met een open rug, omdat er goede plakstrips inzitten. “Daardoor kun je de achterkant iets naar beneden trekken en blijft de bh alsnog goed zitten”, aldus Ellen. De bijbehorende hoogsluitende onderbroek is ook helemaal glad, zodat je geen randjes ziet.

Livera Amersfoort-centrum kledingwinkels

vandaag gesloten

Arnhemsestraat 6, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶