Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

5 x zulke leuke vacatures in Amersfoort dat je wel moet solliciteren

Door May-Anne Oltmans 16 juni 2019

Sommige mensen verhuizen naar de stad waar ze werken om geen forens meer te hoeven zijn. Je kunt het ook omkeren en solliciteren op beschikbare banen bij jou in de stad. Daar zitten in Amersfoort hele leuke bij! We zetten de leukste vacatures in Amersfoort voor je op een rijtje. Dat wordt solliciteren!

Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Bijles geven

Studeer je en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan? Ga aan de slag als bijlesgever bij StudentsPlus! Welke vakken je geeft en hoe je jouw bijlessen inricht, is volledig aan jou. Lees hieronder meer:

studeren

Bijlesgever

Parttime - Geplaatst op 16 jun 2019

Kom bij het indebuurt-team!

Je leest het goed: wij van indebuurt Amersfoort zijn op zoek naar versterking! Er is een open vacature voor een commercieel redacteur. Jouw belangrijkste taak is om adverteerders te helpen bij het vertellen van hun verhaal. Vind je afwisseling in je werk belangrijk, dan zit je bij ons goed. Lees hier meer:

Onze Lieve Vrouwetoren
Topper

Commercieel redacteur indebuurt Amersfoort

indebuurt Amersfoort
Fulltime - Geplaatst op 16 jun 2019

Afwisselende baan in een hotel

Gasten ontvangen, eten serveren, vergaderzalen op orde maken: allemaal dingen die je gaat doen als allround medewerker bij NH Amersfoort. Lijkt het je leuk om in de hotelbranche aan de slag te gaan? Twijfel dan niet en solliciteer meteen:

NH Amersfoort

Allround medewerker

Fulltime/parttime - Geplaatst op 16 jun 2019

Aan de slag bij Hudson’s Bay

Op zoek naar een baan in de retail? Komt dat even goed uit! Hudson’s Bay is op zoek naar een verkoopmedewerker voor de afdeling cosmetica. De hele dag werken tussen schappen vol make-up, huidverzorging en parfum: hoe leuk is dat?! Check de vacature hier:

Hudson's Bay nieuw in amersfoort

Verkoopmedewerker Cosmetica

Parttime - Geplaatst op 16 jun 2019

Leuke stage voor foodies

Gek op lekker eten? Dan is een stage bij Wit-lof écht iets voor jou! Bij deze maaltijdwinkel vind je verse én gezonde maaltijden zoals pasta’s, soepen en stamppotten. Tijdens je stage help je bij de voorbereiding van gerechten en zorg je dat bezorgers op pad gaan met de juiste bestellingen. Daarnaast is er ruimte om mee te denken over het menu en het concept. Leuk!

Topper

Stagiair

Wit-Lof
Stage - Geplaatst op 16 jun 2019
Page 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

adv.