Palma V: ‘Een kapsel dat perfect bij jouw gezicht past, valt of staat met goed advies’

Aangeboden door Palma V Hair & Make up

Het Palma V team. Van links naar rechts: Kyara, Maud, Palma, Brigitte. Foto: indebuurt Amersfoort

“In onze salon heerst een huiselijke sfeer en iedereen die hier binnenkomt moet zich direct op zijn gemak voelen”, vertelt eigenaresse Palma Vermeulen van Palma V Hair & Make up. Maar er zijn nog veel meer redenen om eens kennis te maken met deze superhippe salon in Amersfoort.

Zodra je de trap oploopt naar boven, om de salon aan de Spaceshuttle 8 in Amersfoort te betreden valt het direct op: hier hebben ze oog voor stijl en detail. “Het is hier strak en toch huiselijk”, vertelt Palma, terwijl ze trots rondkijkt in haar prachtige salon.

Tekst gaat verder onder de foto

Van voor naar achter: Palma, Brigitte, Maud, Kyara. Foto: indebuurt Amersfoort

De magie van Palma V

“We geven uitgebreid advies over wat wel of niet bij jou past. Van de kleur tot de lengte van je haar: we nemen hier echt de tijd voor. Mensen onderschatten namelijk heel erg wat een goed kapsel voor jou kan betekenen.”

Palma krijgt regelmatig te horen dat zij en haar collega’s Brigitte, Maud en Kyara echt naar hun klanten luisteren. “Dat is de magie van Palma”, zegt een wachtende klant in de salon. “Ik kom speciaal vanuit Utrecht naar deze salon. Palma knipt ook de haren van mijn drie kinderen. Het is echt wonderlijk, want ze krijgt ze allemaal stil en dat lukt eigenlijk niemand”, zegt Jony, die al jaren klant is bij Palma V.

Ervaring en kennis

Om goed advies te kunnen geven heb je kennis nodig. Bij Palma V Hair & Make up zit dat wel goed. Zelf werkte Palma jarenlang bij de beroemde kapper Rob Peetoom, waar ze ook verschillende opleidingen volgde. Het team bestaat uit meerdere topstylisten.

“Met Brigitte had ik al eerder samengewerkt. Ze zocht contact met mij toen ik mijn eigen salon in Amersfoort begon. Ik was superblij toen ze hier aan de slag ging. Later sloot ook Kyara aan en daarna maakte Maud het team compleet.”

Brigitte is waanzinnig in het knippen van krullen. Ze is echt een specialist op dit gebied. Maud is supergoed in het toepassen van kleurtechnieken en Kyara heeft talent voor het zetten van de perfecte highlights. Samen vormen we een heel hecht team.”

Tekst gaat verder onder de foto

Foto: indebuurt Amersfoort

Beroemde vlogger in de salon

De klanten komen niet alleen uit Amersfoort, maar ook uit Utrecht en zelfs uit Rotterdam. Volgens Palma heeft Bibi Breijman daar in het verleden iets mee te maken gehad. “Bibi is bekend omdat ze de vriendin van zanger Waylon is, maar ook omdat ze enorm veel volgers heeft op Instagram. Ze kwam een aantal jaar geleden als klant naar ons toe. Het was haar zo goed bevallen dat ze in 2014 verschillende vlogs maakte, die ze vervolgens op social media plaatste.”

Maar niet alleen Bibi kwam van buiten Amersfoort en zag in dat Palma V een fantastische salon is, met supergetalenteerde haarstylisten. Palma V heeft inmiddels veel vaste klanten uit heel Nederland. “Ik denk dat het een voordeel is dat onze salon buiten het centrum van Amersfoort ligt. We zijn heel goed bereikbaar, je kunt hier gratis parkeren en je zit vanaf hier zo op de snelweg.”

Benadrukken van jouw mooiste eigenschappen

“Wij vinden het hier belangrijk dat klanten met een goed gevoel de deur uitstappen. Wij helpen daarbij door echt naar jou te kijken en je nog mooier te maken dan je al bent. Dat doen we vooral door jouw mooiste eigenschappen te benadrukken, maar hierin zijn we wel oprecht in ons advies. Iemand kan wel binnenkomen met de wens om net zulk haar als J.Lo te willen, maar dat kan lang niet bij iedereen. Dat geven we ook eerlijk aan.”

“We zien regelmatig mensen voor de eerste keer binnenkomen met ernstig beschadigd haar. Ze hebben hun haar te vaak geverfd, of verkeerde producten gebruikt. Na de lockdown gebeurde het nog vaker. Mensen gingen zelf aan de slag met verf of gebruikten verkeerde producten. Bij sommige salons verven ze beschadigd haar alsnog. Wij zijn daar heel eerlijk over: dat doen we niet. In zo’n geval moet je je haar eerst de tijd gunnen om te herstellen. Vervolgens gaan we een behandelplan opstellen. Het duurt misschien wat langer, maar uiteindelijk krijg je er weer mooi en sterk haar voor terug.”

Maak kans op een tegoedbon van € 100,-

Ben jij toe aan een nieuwe look, of heb je nog steeds een coronakapsel waar nu echt een keer de schaar in moet? Goed nieuws voor jou! Je maakt kans op een tegoedbon ter waarde van € 100,-. van Palma V Hair & Make up. Het enige dat jij moet doen is Palma V Hair & Make up volgen op Instagram. Onder de nieuwe volgers wordt de cadeaubon verloot.

Palma V Hair & Make up

5,0
(52)

Spaceshuttle 8 , 3824 ML Amersfoort

Nu gesloten

Meer informatie

Palma V Hair & Make up

5,0
(52)

Spaceshuttle 8 , 3824 ML Amersfoort

Nu gesloten

Meer informatie

Meer in deze categorie

Beauty & wellness

Ga naar “Dirkje van de Wimperfabriek: ‘Ik begon ooit in mijn eigen woonkamer’”

Dirkje van de Wimperfabriek: ‘Ik begon ooit in mijn eigen woonkamer’

Foto: De Wimperfabriek
Ga naar “Marija creëert de mooiste wenkbrauwen: ‘Het is mijn specialiteit geworden’”

Marija creëert de mooiste wenkbrauwen: ‘Het is mijn specialiteit geworden’

Foto: Denise Tichelaar
Ga naar “Deze zaken geven gratis behandelingen voor wie een oppepper kan gebruiken”

Deze zaken geven gratis behandelingen voor wie een oppepper kan gebruiken

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Fleece panty € 9,99”

Fleece panty € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50”

CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50

 • Jumbo
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “Edet toiletpapier van € 7,49 voor € 3,99”

Edet toiletpapier van € 7,49 voor € 3,99

 • Dirk
 • Geldig t/m 7 februari 2023

Agenda

Ga naar “Nieuw! Schilderen met olieverf op waterbasis”

Nieuw! Schilderen met olieverf op waterbasis

 • Lida Meines Portretschilderijen en Schildercursussen
 • T/m 12 feb

Topper

Ga naar “Carnaval in Amersfoort”

Carnaval in Amersfoort

 • Van 18 feb t/m 21 feb