Goede voornemens: de beste manieren om af te vallen

Aangeboden door Kruidje Roer Me Niet 1 januari 2018

Jawel, het is weer tijd voor goede voornemens. Eerst hebben we ons volgestopt met lekkere oliebollen, maar let’s face it, die moeten er toch weer af. Elizabeth van Kruidje Roer Me Niet vertelt je graag hoe je dat het beste doet.

“De beste methode om af te vallen is heel erg afhankelijk van wat iemand wil en hoeveel discipline iemand heeft”, vertelt Elizabeth. “Afvallen met maaltijdvervangers gaat heel snel, omdat je de inname van calorieën enorm beperkt. Maar dan heb je dus discipline nodig, anders houd je het niet vol.” Zo verkoopt Elizabeth verschillende shakes, maar ook capsules waar de voedingsstoffen inzitten die je nodig hebt om de dag door te komen. “Maar je moet nooit vergeten dat afvallen begint bij je eetpatroon. Als je zo’n pil slikt, maar daarna bij de MacDonalds eet, gaat die pil het verschil niet maken.”

Natuurlijke basis

Alle maaltijdvervangers bij Kruidje Roer Me Niet zijn op natuurlijke basis, zonder gekke toevoegingen. Toch blijft het een beetje opletten als je op een veilige manier af wil vallen. “Als je een hoge bloeddruk of hartfalen hebt, dan mag je sommige pillen bijvoorbeeld echt niet gebruiken. Ik geef mensen graag een goed advies over de afslankproducten en geef altijd mee dat ze echt op hun eten moeten letten.” En wat je ook vooral niet uit het oog mag verliezen: volhouden. “Je hebt zelf volledig in de hand hoe goed het afvallen gaat en ieder lijf reageert anders. Je weet het pas als je het probeert.”

Ga jij afvallen dit jaar? De zeewiershake is op dit moment in de aanbieding! We wensen je een ontzettend gezond 2018 toe!

Kruidje Roer Me Niet drogisterijen

Nu open09:30 - 21:00

Zevenhuizen 5, Amersfoort

Bekijk meer:drogisterijen