Bloot! ligt nu in de winkel (en je krijgt er een gratis saunakaartje bij)

Aangeboden door BlootGewoon! 19 oktober 2018

Is in je blootje naar de sauna gaan voor jou écht een brug te ver? Voor ruim twee miljoen Nederlanders is het heel normaal. En waarom ook niet? De makers van het magazine Bloot! vinden dat bloot ontspannen heel gewoon is. We vragen hen waarom.

De vrijheidszoekende levensgenieter

“Het magazine Bloot! is een magazine over vrijheid, ontspannen en lekker in je vel zitten”, vertelt Vronie Hoven, brand manager van BlootGewoon!, dat een merk is van NFN. “Met het magazine willen we iedereen inspireren die nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van naaktrecreatie.” Ze vertelt: “Dat doen we met een reden, want in je blootje van je vrije tijd genieten heeft een positief effect op je lichaam en geest. Wie wel eens naar de sauna gaat bijvoorbeeld, weet dat je daar heel relaxed van wordt. Dat komt onder andere  doordat je echt offline bent en 100% tijd voor jezelf kunt nemen. Daarnaast zijn er minder barrières tussen jou en de ander. Je kunt je namelijk niet achter een dure of uitgesproken outfit verschuilen”, vertelt ze. “Je letterlijk en figuurlijk blootgeven zorgt ervoor dat je echt contact maakt en lekker ontspant. En voor die combinatie lopen steeds meer mensen warm.”

Zoek de bloterik en meer

Tekst gaat verder onder de foto’s

De nieuwste editie van Bloot! is een wellnessspecial en ligt sinds deze week in de boekhandel en tijdschriftenwinkels. Vronie vertelt: “We gaan in op misschien wel de meest toegankelijke vorm van naaktrecreatie: het saunabezoek. Wat doe je nu wel en wat niet in de sauna, hoe is het fenomeen eigenlijk ontstaan en wat is het geheim van een echt goede opgieting? Daarnaast kun je het verhaal lezen van Marieke die niet topless mocht zonnen. Ook gaan we op reis naar Toscane, voor een bijzondere zen-ervaring en nog veel meer.’’ Benieuwd naar de derde editie van Bloot!? Bekijk dan hierboven de sneak preview.

Gratis naar de sauna

Heb je zin gekregen om nu naar de winkel te rennen en het hele magazine in één ruk uit te lezen? Dan kun je direct een saunabezoek inplannen. Bij aankoop van de Bloot! wellness-special ontvang je een gratis sauna-entreekaartje t.w.v. € 31,50 bij één van de Vitae Wellnessresorts. Daarmee kun je gratis een dagje genieten bij Wellness Leiden, Goes, Sittard, Roosendaal en Helmond en de Wellness-boot in Mill. Het magazine kost € 4,99, dus tel uit je winst en vier de herfst met een bijzonder voordelig saunabezoek.

Wil je liever dichtbij huis blijven? Dan kan dat ook. In de omgeving van Amersfoort kun je bijvoorbeeld naar Thermen Soesterberg, Sauna Drome, Sauna & Beauty de Veluwe, Sauna Beauty & Wellness de Heuvelrug. Deze sauna’s doen niet mee met de verkoopactie. Maar als jij je aansluit bij BlootGewoon! krijg je bij veel sauna’s altijd korting, dus check op de website of jouw favoriet er ook tussen zit!


Deze bijdrage wordt je aangeboden door BlootGewoon!. Meer over BlootGewoon! ontdekken?

BlootGewoon! beauty en wellness

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.