Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij OranjeKlinieken ben je op een veilige en snelle manier van je kronkelende denkrimpel af

Aangeboden door OranjeKlinieken 17 september 2019

Misschien herken je dit: je komt uit bed, kijkt in de spiegel en opeens valt die grote denkrimpel die horizontaal over je voorhoofd kronkelt, je op. Of die kraaienpootjes als je lacht. En die diepe rimpels daar bij je mondhoeken, hoe lang zitten die er eigenlijk al? Smeren met crèmes houdt de boel soepel, maar doet het ook daadwerkelijk iets met de rimpels in je gezicht? De gespecialiseerde artsen die werken in de OranjeKlinieken weten wel raad met de soms ontsierende lijntjes in je gezicht. In hun kliniek in Amersfoort voeren ze kleine chirurgische behandelingen en injectables uit die ervoor zorgen dat je er minder vermoeid en stralender uitziet. Dat wil toch iedereen?

Het taboe dat op botox en fillers lag, is allang doorbroken. Tegenwoordig zijn deze behandelingen niet meer alleen weggelegd voor de happy few. Je bepaalt samen met een cosmetische arts hoe ver je wilt gaan. Want bij sommige mensen is het zeer duidelijk te zien dat ze zijn behandeld, maar artsen kunnen botox en fillers op zo’n manier injecteren dat het resultaat heel natuurlijk is en je omgeving hooguit zal opmerken ‘dat je er zo goed uitziet de laatste tijd’. De opmerking: ‘Wat zie je er moe uit’, behoort dus tot het verleden als je een afspraak hebt gemaakt in OranjeKlinieken.

Ooglidcorrecties

OranjeKlinieken staat bekend om de ooglidcorrecties die ze uitvoeren. “Mensen komen vanuit heel het land om de ingreep door ons gespecialiseerde artsen te laten uitvoeren”. De artsen bij OranjeKlinieken zijn zeer ervaren artsen die al honderden ooglidcorrecties hebben uitgevoerd. Ze krijgen van patiënten een negen als cijfer in het klanttevredenheidsonderzoek. Overweeg je een behandeling? Dan kun je een persoonlijk gesprek aanvragen met één van de artsen van OranjeKlinieken. Aan dit intakegesprek zijn geen kosten verbonden.

Rimpelpatroon aanpakken

Maar wat doen botox en fillers nou precies met je huid? Harold Kneefel, cosmetisch arts van OranjeKlinieken, legt uit: “Botox verlamt de spier die een rimpel veroorzaakt.” Volgens Harold is het een veilige behandeling en door de jarenlange ervaring kennen hij en zijn collega’s de werking van botox. “We behandelen het rimpelpatroon; de frons op het voorhoofd, het gedeelte tussen de wenkbrauwen en de kraaienpootjes. Iedereen vanaf achttien jaar die die zones wil laten behandelen, kan bij ons met een gerust hart terecht.” Pijnlijk is de behandeling volgens de arts niet. “Het zijn kleine oppervlakkige injecties die gevoelig kunnen zijn maar over het algemeen zijn ze niet pijnlijk.” Bijkomend voordeel is dat je na de behandeling gewoon toonbaar bent (op misschien wat kleine rode vlekjes na, maar die trekken snel weg).

Geen duckface

Naast botox is het plaatsen van fillers een andere behandeling die dagelijks wordt uitgevoerd bij OranjeKlinieken. Een filler bevat hyaluronzuur, een stof die van nature al in je huid voorkomt en door artsen wordt gebruikt om rimpels op te vullen. Het verschil tussen botox en fillers is onder meer dat een filler volume geeft en botox meer gericht is op het lamleggen van spieren in het gezicht. Als je ouder wordt, worden bijvoorbeeld je lippen dunner. Door het injecteren van een filler vul je dat op waardoor je, zonder een duckface te krijgen, weer vollere lippen krijgt. Maar ook de lijnen langs je mond, ingevallen wallen en de lijntjes rondom je lippen verdwijnen als sneeuw voor de zon door een filler en geven je een minder vermoeid en stralender uiterlijk.

Naast botox- en fillerbehandelingen kun je bij OranjeKlinieken terecht voor kleine chirurgische ingrepen zoals een oorlel-, ooglid- of schaamlipcorrectie. De behandelkamers voldoen uiteraard aan de hoogste veiligheidsnormen en ingrepen worden uitgevoerd onder lokale verdoving.


Meer over OranjeKlinieken ontdekken?

OranjeKlinieken beauty en wellness

Geopend10:00 - 22:00

Heideweg 244, Amersfoort

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.