Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

The Streetfoodbar gaat vanavond open in de Arnhemsestraat

Door Roeliene Bos 8 juni 2017

Zin om nog even wat te eten voordat je gaat shoppen vanavond? Je kunt vanaf een uurtje of vijf terecht bij het nieuwe tentje The Streetfoodbar in de Arnhemsestraat, waar ze allerlei Thais lekkers verkopen. 

“We krijgen al dagenlang de vraag wanneer we opengaan”, vertelt eigenaar Erick Doelitzsch. “Als je vanavond komt, dan heb ik wel wat lekkers te eten voor je.” The Streetfoodbar verkoopt nu Thaise gerechten, maar het gaat niet lang duren voordat daar ook broodjes met een twist bij gaan komen. “Het is geen Thaise toko, het is echt streetfood”, verzekert Erick ons. “Ik miste dat in Nederland. In het buitenland heb je zoveel tentjes waar je dat kunt halen.”

Foto: Roeliene Bos

Kwaliteit en sfeer staan voorop in de nieuwe zaak. “Als je heerlijk eten hebt, maar de sfeer is niet goed, dan smaakt het eten niet”, zegt Erick. “Ik vind het super om met mensen om te gaan en ik houd van lekker eten. Ik sta echt te popelen om te beginnen!”

Wel een kaart, maar veel mogelijkheden

Het is een laagdrempelig zaakje, waar iedereen naar binnen kan stappen. Dus of je nu de zakenman of -vrouw bent die voor een schappelijke prijs (het duurste gerecht is € 7.90) een goede lunch wil halen of de shopaholic die nieuwe krachten op moet doen, Erick wacht je op met een grote glimlach. “Ik wil het iedereen naar de zin maken, dus ook veganisten kunnen hier terecht. We hebben wel een kaart, maar als jij aangeeft dat je geen dierlijke producten wil, dan valt er bijna altijd wel iets te regelen. De producten hebben we immers in huis.” Het beste is wel om dat telefonisch van tevoren aan te geven of om buiten rush hour (tussen twaalf en twee) te komen.

[mc4wp_form id=”688″]

Meer over The Streetfoodbar ontdekken?

The Streetfoodbar restaurants en horeca

Gesloten07:00 - 20:00

Arnhemsestraat 26a, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca
  • Wil jij een 'Nieuw in Amersfoort' alert ontvangen?
    Laat jouw e-mailadres achter en ontvang een seintje als we schrijven over nieuwe winkels, horeca of andere nieuwe plekken in Amersfoort.

adv.