Reuring is lekker lokaal bezig en werkt samen met de Amersfoortse fotograaf Robin Joshua

Aangeboden door Reuring 22 februari 2019

De gezelligheid die je voelt als je bij kledingwinkel Reuring naar binnen stapt, is sinds een maand of twee ook op je scherm te vinden. De Amersfoortse fotograaf Robin Joshua heeft zich bij het team van Reuring aangesloten om de mooie kleding van Reuring in onze mooie stad op de gevoelige plaat te leggen. “Het zijn echt hele toffe foto’s”, aldus eigenaar Sjoerd. 

Waarom zou je een fotograaf van ver halen als je die dichtbij ook kunt vinden? En nog goed ook? “Eerst werkte hier iemand die voor ons de foto’s maakte, maar die ging weg”, vertelt Sjoerd. “En dan blijkt dat je er zelf toch niet zo goed in bent.” Een rondje in het netwerk bracht Sjoerd al snel bij Robin. Een jonge Amersfoorter die al voor verschillende zaken, waaronder Grand Café de Kromme, zijn fotografiekunsten heeft ingezet. “Ik vind het superleuk om deze fashionshoots te doen en dan zitten er ook nog leuke koppen op”, vertelt Robin lachend.

Plezier

Het team van Reuring heeft er al een aantal fotoshoots opzitten en begint het steeds leuker te vinden. “Het plezier straalt er vanaf”, aldus Sjoerd. “Er zitten echt foto’s bij waarvan ik helemaal in een deuk lig van het lachen.” Robin moet grinniken. “Die stuur ik expres op, dat maakt het leuk.” Het is een bewuste keuze van het team om zichzelf als model te gebruiken, what you see is what you get. “Dat maakt het ook persoonlijk, daar houden we van.” Wie van het team het beste op de foto staat? Volgens Sjoerd is dat ongetwijfeld Geoff, een van de vaste krachten van Reuring. “Ik kan zelf mijn lachen nooit inhouden.” Robin, heel resoluut: “Maar dan ben je juist het knapst!”

‘Ik kan mijn lachen nooit inhouden’

De samenwerking met Robin bevalt vooralsnog uitstekend, zeker ook omdat het een rasechte Amersfoorter is. Sjoerd: “We willen als Reuring zoveel mogelijk lokale samenwerkingen aangaan. Amersfoort is een klein stadje, maar er zit een hoop creativiteit waar we graag gebruik van maken. En Robin is gewoon heel relaxt, hij geeft hele goede tips.”

Vrienden van de winkel

Als er iets is waar Reuring goed in is, is het een band aangaan met hun klanten. Er zijn niet voor niets veel mensen die graag even naar binnenwippen voor een kopje koffie. “We maken altijd even een praatje, bijvoorbeeld over hoe het feestje was waar ze hier een jurkje voor gekocht hebben. Ik denk dat we wel kunnen zeggen dat we veel ‘vrienden van de winkel’ hebben hier. Deze gezellige foto’s dragen ook zeker bij aan dat gevoel.”

Gave loods

Waar de volgende shoots plaats gaan vinden, staat al op het moodboard van Sjoerd. En mocht een van jullie een briljante locatie weten, dan mogen jullie dat ook zeker laten weten aan Sjoerd en Robin. Heb jij bijvoorbeeld een gave loods, een prachtige tuin of een hele andere locatie waar je goede foto’s kunt maken? Stuur ze dan een berichtje via Facebook.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Reuring. Meer over Reuring ontdekken?

Reuring kledingwinkels

Nu open13:00 - 18:00

Langestraat 109, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.