Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Observatie: áls ze haar hebben, hebben Amersfoortse horecaondernemers ook goed haar

Door Annemarie Degens 15 februari 2019

Onlangs deden wij een nogal bijzondere observatie: opvallend veel mannen in de Amersfoortse horeca zijn namelijk kaal. Maar wat schetste onze verbazing tijdens de -overigens zeer hilarische- brainstorm die aan dit artikel vooraf ging? We konden nóg een conclusie trekken terwijl we de prominenten uit ons horeca-aanbod de revue lieten passeren. Namelijk dat áls onze horecamannen wel haar hebben, ze ook echt goed haar hebben. Lang, golvend, perfect gestyled en vaak in combinatie met een indrukwekkende baard. Kijken jullie mee?

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Tobias van Van Zanten

Foto: Bierwinkel Hop

We moeten het eerlijk toegeven, op de lange blonde manen van Tobias van Van Zanten (l) zijn we best een beetje jarloers…

Dirk-Jan van Corazon

Corazon Bed Breakfast
Foto: Roeliene Bos

Dirk-Jan combineert zijn halflange haren (tegenwoordig ook vaak in een knotje gebonden) met een flinke baard.

Jeroen van Marktzicht, Boothill, Long John en meer

Foto: AD/Saskia Berdenis van Berlekom

Een foto van Jeroen en zijn lange haren vinden bleek nog niet makkelijk, maar hier is hij dan toch: in het midden. Zijn spiegelbeeld verraadt zijn lange coupe die hij in een staart draagt.

Helmer van ’t Witte Konijn

Foto: Roeliene Bos

Een van de nieuwste aanwinsten in de Amersfoortse horeca is ’t Witte Konijn, dat eind vorig jaar de deuren opende. Eigenaar Helmer valt op door zijn blonde, krullende surferlook.

Arn van Van Gogh

Foto: Roeliene Bos

Hij heeft misschien geen lang haar dat hij in een knotje kan binden, maar met zijn strakgestylde barbershoplook en bijpassende baard vinden we dat Arn alsnog een plekje in deze lijst verdient.

Ferdinand van Tjommies

Foto: AD/Saskia Berdenis van Berlekom

Deze foto hadden we ook in ons lijstje met kale horecaondernemers kunnen gebruiken, want daar prijkte Thomas (l) in. De andere meneer op deze foto, Ferdinand (r) hoort echter wat ons betreft helemaal thuis in het rijtje ondernemers met goed haar.

Sven van KROAST

Foto: AD/Nico Brons

Dan heb je al mooi grijs haar, zit er ook nog een opvallende lichtere pluk in én valt het goed golvend rond je gezicht. Sven (l) van KROAST is naar onze mening best een geluksvogel.

Bekijk ook ons andere lijstje!

Observatie: opvallend veel horeca-ondernemers in Amersfoort zijn kaal

Werken in de horeca kan ontzettend stressvol zijn. Lange dagen, personeelstekorten, zere voeten van ...
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.