Love is in the air: Berry en Mandy schieten hun trouwfoto’s op Lepeltje Lepeltje

Door Charella Hulsbosch 18 mei 2018

Lepeltje Lepeltje is van start. En wie vroeg komt, wil nog wel eens een bruidspaar spotten. Wij spreken Mr. & Mrs. Peeters, Berry en Mandy, terwijl ze trouwfoto’s aan het maken zijn op het foodfestival.

Je kunt niet om het bruidspaar heen vandaag. Heb je een vrolijk Volkswagenbusje met heel veel bloemen erop door Amersfoort zien rijden? Dan heb je ze waarschijnlijk gespot. Vanochtend vertrokken Berry en Mandy uit het Soesterkwartier om elkaar, na ongeveer twaalf jaar relatie, het jawoord te gaan geven in het Oude Stadhuis.

‘Misschien moet jij ook naar de stad gaan vanavond’

In 2006 leerde het stel elkaar kennen bij voetbalvereniging de Posthoorn. Stiekem vonden ze elkaar leuk, maar dat durfden ze een tijd niet te zeggen. “Tot haar vader op een dag naar mij toe kwam. Hij zei: mijn dochter gaat vanavond de stad in, misschien moet je ook maar gaan”, zegt Berry lachend. Vader speelde voor cupido, hij schijnt geweten te hebben dat zijn dochter ook een oogje op Berry had, en het werkte.

Foto: Charella Hulsbosch

Die avond kusten ze voor het eerst bij Rumours en de dag erna kregen ze een relatie. Berry neemt de tijd om rustig op te bouwen naar een aanzoek. En wat voor een. “Ik heb haar gevraagd op de voetbalclub, daar hebben we elkaar voor het eerst ontmoet. Ik kwam aanrijden op een wit paard, mooie kleren aan en een roos met een ring erom in mijn hand. Ik stapte van het paard af en ging zo op mijn knieën.”

Foto: Charella Hulsbosch

Ongeveer twaalf jaar na de eerste ontmoeting geven ze elkaar vandaag, vrijdag 18 mei, het jawoord. Twaalf jaar, het is nogal een tijd. Berry legt uit: “We hebben eerst kinderen gekregen en vonden het zelf wel leuk als die kinderen de bruiloft ook konden meemaken.”

We snappen het als je even weg wil zwijmelen bij deze zoete trouwfoto’s op Lepeltje Lepeltje. We hebben er nog meer voor je, geniet mee:

Foto: Charella Hulsbosch
Foto: Charella Hulsbosch
Foto: Charella Hulsbosch
Foto: Charella Hulsbosch

Meer bruidsparen zien?

De Amersfoortse André en Henriëtte schieten hun trouwfoto’s op Lepeltje Lepeltje

André en Henriëtte trouwen vandaag in de Observant, en laat dat nou net naast het terrein van Lepelt...
Trouwen in Amersfoort

Lekker gluren: 4 x stellen die dit weekend in het huwelijksbootje stapten in Amersfoort

Is het de lente of hebben we een mooie datum gemist? Wij zijn er nog niet helemaal over uit. Het afg...

 

adv.