Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijken: Amersfoorter Jeroen trouwt in Married At First Sight

Door Juliette Schmitt 20 januari 2020

Vanavond staat het RTL 4 programma Married At First Sight volop in het teken van Amersfoort. Niet alleen is de kersverse bruidegom Jeroen Jansema een Amersfoorter, ook is de trouwfotograaf een stadgenoot, is de taart van Mercuur Patisserie en komen de trouwringen uit onze stad. Kijken, dus!

Iedereen kan zich voor Married At First Sight aanmelden. Het team van experts en psychologen dat aangesloten is bij het programma, koppelt kandidaten vervolgens aan elkaar.

Alle stellen ontmoeten elkaar voor het eerst op hun bruiloft. Ze kiezen bij de eerste ontmoeting of ze elkaar wel of niet het ja-woord geven. Na het huwelijk gaan de stellen op huwelijksreis en tijdens de laatste uitzending onthullen de stellen of ze wel of niet getrouwd blijven.

Posted by Jeroen Jansema on Tuesday, 14 January 2020

Een Amersfoortse tintje

Het vijfde seizoen van Married At First Sight heeft dus een behoorlijk Amersfoorts tintje. Op maandagavond kunnen we meegenieten met de Amersfoortse bruidegom Jeroen Jansema. In de aflevering van vanavond volgen wij de bruidegom tijdens zijn vrijgezellenfeest in Amersfoort. Gegarandeerd mooie beelden van onze stad. We zijn natuurlijk erg benieuwd of Jeroen binnenkort volmondig ‘ja’ gaat zeggen… We blijven hem natuurlijk volgen.

Zelf een stukje Amersfoort meekrijgen? Married At First Sight is vanavond om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Deze Amersfoortse hotdog is officieel de lekkerste van het land

Amersfoort begint het jaar goed op eetgebied! Niet alleen werd op horecabeurs Horecava bekend gemaak...

Muzikant Martijn van Essen: ‘Een kantoorbaan geeft mij juist vrijheid’

Kijktip: Amersfoortse en Soestse vanavond te zien in The voice of Holland

Meer over

Amersfoorters

adv.