Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Hoera! Koos Haarwinkel is uitgeroepen tot de leukste kapsalon van Amersfoort

Door Melt Pels 30 juni 2020

Ben je op zoek naar een nieuwe kapper in Amersfoort? Dan hebben wij een tip voor je: Koos Haarwinkel. Deze kapsalon kwam als leukste kapsalon van de provincie Amersfoort uit de bus bij de Verkiezing van de Leukste Kapper en Kapsalon 2020

Koos Haarwinkel sleept met een gemiddeld cijfer van 9,52 de eerste prijs binnen. Hartstikke knap!

Koos Haarwinkel

Foto: Koos Haarwinkel – Koos

In 2001 was Koos de eigenaresse van de salon, die toen nog Flair Hairfashion heette. In 2016 is Koos helaas overleden. Haar man John en haar dochter Merel besloten om de kapperszaak voort te zetten, met een nieuwe naam. “Een eerbetoon aan Koos en zoals ze de kapsalon zelf altijd noemde, ‘haar winkel'”, schrijft dochter Merel. “Wij zullen altijd blijven werken vanuit het gedachtegoed van Koos. Betrokken en persoonlijk. Wij zijn er voor jou.”

Nominatie

“Een tijdje nadat we gesloten waren door het coronavirus, kreeg ik een telefoontje van een vriendin. Zij vertelde me dat we genomineerd waren voor de Leukste Kapper van 2020. Ik wist daar niks vanaf, we stonden op nummer acht. Toen onze klanten gevraagd om op ons te stemmen.”

Eerste plaats

“Het was superspannend om naar de online awarduitreiking te kijken. Toen we hoorden dat we hadden gewonnen hebben we flink gejuicht. Dit is toch een mooie blijk van waardering voor het team en voor Koos”, vertelt Merel. “Een groot deel van de klantenkring kwam altijd naar deze kapsalon voor mijn moeder. De meesten komen nu nóg naar haar winkel en hebben ons geholpen om deze prijs binnen te slepen.”


Meer over KOOS Haarwinkel ontdekken?

KOOS Haarwinkel kappers

Gesloten09:00 - 17:30

Krommestraat 58b, Amersfoort

Bekijk meer:kappers

adv.