Geen stress: Jan Maasse regelt jouw belastingaangifte

Aangeboden door Financieel Adviesburo Connie Maasse 5 februari 2018

Op de middelbare school haalde Jan Maasse al een tien voor zijn examen boekhouden, veertig jaar later helpt hij honderden klanten met hun belastingaangifte. “Bij de belastingdienst zeggen ze wel dat het makkelijk is, maar dat blijkt in de praktijk voor veel mensen toch anders te zijn.”

In 1978 regelde Jan Maasse voor zijn eerste klant de belastingaangifte en dat werden er vanzelf meer. “Ik had vorig jaar zo’n zestig klanten voor wie ik al 25 jaar de aangiftes verzorg. Destijds deed ik het ernaast in de avonduren en in mei 1991 begon ik mijn adviesburo”, vertelt Jan. “Ik gooide wat foldertjes door de bus en zo groeide mijn klantenbestand gestaag. Daarnaast is Connie, mijn echtgenote, per 1 januari 1992 een financieel adviesburo begonnen met daarin een vestiging van de RegioBank. We kunnen dus heel breed advies geven over allerlei financiële zaken. Inmiddels hebben we zo’n vijftienhonderd klanten.” Een daarvan is Diana, die al tien jaar al haar bankzaken bij Jan heeft ondergebracht. “Jan geeft altijd goed advies, hij is makkelijk te bereiken en ontzettend klantvriendelijk. Het is gewoon een hele fijne man om mee samen te werken. Ik voel me geen nummertje bij hem, je merkt aan alles dat hij weet wie hij voor zich heeft.”

Helemaal niet zo makkelijk

Foto: ANP

Het lijkt misschien makkelijk, die belastingaangifte, maar er zijn zat vragen waar je misschien helemaal geen antwoord op hebt. Welk deel van je reiskosten is nu wel of niet belast? En hoe benut je nu je aftrekposten en vrijstellingen het beste? “De wereld is veranderd”, aldus Jan. “Er is zoveel geautomatiseerd bij de belastingdienst en dat zorgt nog wel eens voor problemen. Dan staan er weer fouten in die opgelost moeten worden. Ik kom graag bij de mensen thuis om alles voor ze uit te pluizen en hun aanslagen te controleren.”

Praktische info

Zit jij ook alweer in de stress vanwege die aangifte? Voor een redelijk bedrag heb je hem uitbesteed aan de vakkundige Jan, die staat te popelen om het voor je te regelen. Zelfs in de avonduren.

Financieel Adviesburo Connie Maasse dienstverlening

Vandaag gesloten

Noordewierweg 70, Amersfoort

Bekijk meer:dienstverlening

adv.