Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Leuk volgens local Johanneke: ‘Koffie en thee uitkiezen bij Simon Lévelt is heel leuk’

Door Anne Annink 21 december 2019

Johanneke van Garderen (38) verzorgt met haar bedrijf Byjo presentaties en workshops over het gebruik van etherische oliën van het merk Young Living. Members kunnen bij haar oliën bestellen maar ook vragen stellen over hoe je gezondheidsproducten kunt maken voor je dagelijkse gebruik. Johanneke woont samen met haar man en twee kinderen in Vathorst. Ze komt graag in de stad om lekker te genieten. Dit zijn haar favoriete plekken in Amersfoort:

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

Simon Lévelt

foto: Maas en Heike voor hun Simon Lévelt winkel in de Langestraat

“De perfecte plek voor je verse theetjes en koffie. Ik organiseer ook hang out avonden en als members bij mij thuis komen, krijgen ze ook altijd een lekkere kop thee. Ik vind het aanbod bij Simon Lévelt heel goed, je hebt echt wat te kiezen. Ik weet dat ze bewust kiezen voor hun koffie en thee. Ik ga er gewoon vanuit dat wat zij kiezen goed is. Mijn favoriet is thee met citroen. En rooibos, al die variaties kiezen is echt heel leuk.”


Meer over Simon Lévelt ontdekken?

Simon Lévelt speciaalzaken

Gesloten09:00 - 17:00

Langestraat 85, Amersfoort

Bekijk meer:speciaalzaken

Dille & Kamille

“Ik vind de vibe en het natuurlijke van deze winkel heel leuk. Veel groen, kruidenplantjes en gedroogde bloemetjes. Ik koop er wel eens gedroogde rozen of lavendel om badzoutbommetjes van te maken. Ik houd ook van de keukendingen en de potjes en de plantjes voor in huis. Rondlopen in de winkel inspireert me, de natuurlijke look spreekt me aan.”


Meer over Dille & Kamille ontdekken?

Dille & Kamille winkelen

Gesloten12:00 - 17:00

Krommestraat 36, Amersfoort

Bekijk meer:winkelen

Corazon Bakery

“Wat ik heel leuk vind is ontbijten in de stad. Ik spreek vaak af met mijn tweelingzus, wij werken ook veel samen met etherische olie. We komen graag bij Bagels & Beans en Corazon Bakery, want die zijn al vroeg open. We bestellen een lekker ontbijt en gaan dan brainstormen: wat willen we gaan doen de komende maanden? En dat werken we dan uit. We sparren, maar delen ook gewoon zussendingen. Bij de bakery kun je verschillende ontbijtjes bestellen. Vanmorgen had ik een croissant, een notenbroodje, een broodje met kaas en jam. Verse jus erbij, heerlijk.”


Meer over Corazon Bakery ontdekken?

Corazon Bakery bakkers

Vandaag gesloten

Krommestraat 30, Amersfoort

Bekijk meer:bakkers

The Stone

“Ik koop veel online, maar ik vind het wel leuk om te shoppen in de stad. Ik vind The Stone heel leuk, tegenover de HEMA. Zij hebben een combinatie van de leuke dingen van Vero Moda en Only. Bekende merken die je in heel veel winkels ziet hangen, maar hier pikken ze alvast de leuke dingen eruit. Dus in plaats van alle winkels af te gaan, kun je ook gewoon The Stone binnenlopen. Voor mannen en vrouwen. Niet supergroot, maar wel echt leuke dingen. Ik loop vaak de HEMA in voor een boodschap en als ik eruit kom loop ik zo The Stone in.”

Koppelpoort

Foto's van Amersfoort in het donker
Foto: Ietse Horneman

“Ik vind dat als je in Amersfoort bent, je echt naar de Koppelpoort moet. Ik vind het prachtig, zeker ’s avonds in deze periode. Prachtig verlicht. Je ziet nog een heel stuk van de muur om Amersfoort. Dat maakt het echt een stad. Ik fiets er altijd langs. Je hebt ook regelmatig marktjes en festivals op het Burgemeester Brouwerplantsoen, dat ligt er dichtbij. Superleuk sfeertje altijd. Als ik onder de poort doorfiets voel ik me trots dat ik in Amersfoort woon.”


Meer over De Koppelpoort ontdekken?

De Koppelpoort bezienswaardigheden

GeopendHele dag

Kleine Spui 2, Amersfoort

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Leuk volgens jou?

Wil jij ook jouw favoriete plekken in Amersfoort met ons delen? Neem dan contact met ons op!

Page 1/6
⟵ swipe swipe ⟶

adv.