Every Day Christmas bij America Today: ‘Het is het perfecte cadeau’

Aangeboden door America Today

Anna in de etalage van America Today Amersfoort. Foto: indebuurt Amersfoort

Ze stralen gezelligheid en vrolijkheid uit. Maar wat vooral heel belangrijk is: ze zitten heerlijk! We hebben het over de megapopulaire loungewear van America Today. Ooit vooral bekend als de lekker zittende pyjamabroek met ruitjes en tegenwoordig te krijgen in allerlei soorten, maten, kleuren en met de tofste printjes. Benieuwd hoe deze pyjamabroek zo populair werd? Wij zochten het voor je uit.

Regiomanager Geert en crewmember Anna zien ze in de winkel regelmatig: verbaasde opa’s en oma’s die op zoek zijn naar een hippe pyjamabroek. “Wij vinden het fantastisch dat ook die generatie onze winkel weet te vinden. Ze komen hier binnen, omdat hun studerende kleinkinderen een pyjamabroek van America Today op hun verlanglijstje hebben staan.”

lees verder onder de foto >

Foto: indebuurt Amersfoort

Het perfecte cadeau

Ook ouders die graag twinnen met hun kids, of verliefde stelletjes die een origineel cadeau zoeken zijn hier aan het het juiste adres. “Het is gewoon een superleuk cadeau om te geven en om te krijgen. Naast een volledige collectie om lekker in te relaxen, verkopen we ook leuke en grappige spelletjes. Als je dat zelf wilt, hoef je de deur niet uit deze feestdagen”, zegt Geert. “Of wel”, vult Anna aan. “Ik zie genoeg mensen op straat lopen met een loungebroek van ons.”

Lees verder onder de foto >

Foto: indebuurt Amersfoort

Een broek om nooit te vergeten

Even terug naar de hoofdvraag: waarom zijn de pyjamabroeken van America Today zo waanzinnig populair? Volgens Geert associëren veel mensen de beroemde broek met gezelligheid. “Dat is al jaren zo. Ik ken vrienden die ooit een loungepants bij America Today kochten. Na al die jaren beginnen die broeken te slijten. Maar weggooien, ho maar. In ieder geval niet totdat er een nieuwe in de kast ligt.”

“Het is ook het perfecte cadeau. Je kunt de outfit uitbreiden met sloffen, toffe shirts met prints of gewoon met een bijpassend pyjama jasje. Dames vullen hun comfi-outfit aan met lingerie”, zegt Geert.

Anna denkt ook te weten waarom de broek zo populair is. “Allereerst omdat ze superlekker zitten en er ook nog eens heel mooi uitzien. Als ik thuiskom uit mijn werk, dan trek ik gelijk mijn lievelingspyjama aan. Ze zijn verkrijgbaar in veel mooie kleuren en als ik eraan denk, dan word ik vrolijk. Maar ik denk ook zeker dat er veel vergaderingen via teams in een pyjamabroek van America Today plaatsvinden.”

Lees verder onder de foto >

Foto: indebuurt Amersfoort

Levensgroot in de etalage

De Braziliaanse Anna (24) woont pas acht maanden in Nederland. Door haar vrolijke persoonlijkheid en open uitstraling werd ze al snel aangenomen als crewlid van America Today in de Langestraat. “Ik leerde Nederlands door met de klanten in de winkel te praten.”

Anna was dol op de loungewear van America Today, maar had nooit verwacht dat juist zij als model werd uitgekozen. “Mijn regiomanager Geert belde mij op. Hij vroeg of ik het leuk vond om model te zijn voor de nieuwe collectie, samen met nog vijf andere collega’s van America Today vanuit heel Nederland.”

Lees verder onder de foto >

Foto: indebuurt Amersfoort

Geert had vorig jaar al een moment of fame. Toen stond hij op de poster, die in alle etalages van America Today in Nederland hing. “Het was echt waanzinnig leuk. Ik kreeg superveel positieve reacties”, zegt Geert. Dit jaar mocht hij zelf een aantal collega’s benaderen, waaronder dus Anna. “Ze was gelijk superenthousiast.”

“Toen ik werd gevraagd vond ik het vooral spannend. Maar eenmaal op de locatie waar de fotoshoot was, hebben we vooral heel veel lol gehad”, zegt Anna. “Het voelde als een vriendengroep. We aten M&M’s en ijs en later dronken we met zijn allen een biertje. Gewoon gezellig, zoals we zijn.” Ondertussen maakte een fotograaf foto’s en niet veel later hingen er verschillende foto’s met Anna en haar collega’s in de etalages en in de winkels door heel Nederland. Zo ook levensgroot in de winkel in de Langestraat.

Shop de collectie online

Foto: indebuurt Amersfoort

Ben jij nog op zoek naar het perfecte cadeau, maar heb je geen zin om door de kou heen te gaan? Je bekijkt en shopt de collectie ook online. Al raden we je natuurlijk wel aan om Anna en haar collega’s eens in het echt te ontmoeten, voordat ze straks wereldberoemd is.

America Today

4,2
(56)

Langestraat 34, 3811 AH Amersfoort

Nu geopend

Meer informatie

America Today

4,2
(56)

Langestraat 34, 3811 AH Amersfoort

Nu geopend

Meer informatie

Meer in deze categorie

Amersfoorters

Ga naar “De nieuwe horecastewards wisten al een mishandeling te voorkomen in Amersfoort”

De nieuwe horecastewards wisten al een mishandeling te voorkomen in Amersfoort

Ga naar “Elk jaar onbekende mensen in haar huis: Hanna doet mee met Gluren bij de Buren”

Elk jaar onbekende mensen in haar huis: Hanna doet mee met Gluren bij de Buren

Ga naar “Een jaar nadat de bomenbeul aanviel: zo gaat het nu met de bomen in Elisabeth Groen”

Een jaar nadat de bomenbeul aanviel: zo gaat het nu met de bomen in Elisabeth Groen

In onze gids

Aanbiedingen

Ga naar “Fleece panty € 9,99”

Fleece panty € 9,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99”

Skechers sneakers 36 t/m 46 € 39,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023
Ga naar “Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00”

Pvc Click Flex Strook Pella Eiken € 34,00

 • Kwantum
 • Geldig t/m 30 juni 2023
Ga naar “CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50”

CALVÉ PINDAKAAS van € 9,68 voor € 4,50

 • Jumbo
 • Geldig t/m 7 februari 2023
Ga naar “Pauline Wingelaar € 2,99”

Pauline Wingelaar € 2,99

 • Kruidvat
 • Geldig t/m 12 februari 2023

Agenda

Ga naar “Nieuw! Schilderen met olieverf op waterbasis”

Nieuw! Schilderen met olieverf op waterbasis

 • Lida Meines Portretschilderijen en Schildercursussen
 • T/m 12 feb

Topper

Ga naar “Carnaval in Amersfoort”

Carnaval in Amersfoort

 • Van 18 feb t/m 21 feb
Ga naar “Gluren bij de Buren”

Gluren bij de Buren

 • 5 februari 2023