Even voorstellen: Margriet is de nieuwe community manager van indebuurt Amersfoort

Door Margriet Alblas-Polderman 8 oktober 2019

Hoi! Ik ben Margriet, 29 jaar en sinds kort de nieuwe community manager van indebuurt Amersfoort. Graag stel ik mij aan jullie voor!

Als voormalig zelfstandig ondernemer, fotograaf en (sinds een paar maanden) als moeder is Amersfoort voor mij de ideale stad. Ik vind het heerlijk om op een warme zomeravond langs Muurhuizen te lopen en ervan te dromen daar ooit zelf te wonen (who’s with me?). Of een drankje te doen op het terras van het Krankeledenplantsoen. Daarnaast zit Amersfoort vol vette locaties om portretten te schieten, kansen voor spontane ontmoetingen, en verrassende eettentjes. Én poppen er steeds weer nieuwe ondernemers op die de winkelpanden vullen met duurzame winkeltjes. Love it!

Altijd wat te beleven

Amersfoort is groot genoeg om steeds weer nieuwe mensen en initiatieven ontdekken. En tegelijkertijd klein genoeg om de medewerkers achter de kassa van je favoriete supermarkt te kennen. De perfecte combinatie! Na jaren in het oude centrum te hebben gewoond, heb ik mij inmiddels naar een buitenwijk verplaatst (want jawel, er kwam een baby aan!). Maar van centrum tot Vathorst: Amersfoort zit vol mooie verhalen en er is altijd wat te beleven!

Stuur tips!

De komende tijd neem ik jullie graag mee langs de leukste plekken van Amersfoort. Ik ga op zoek naar verrassende verhalen en de inspirerende kleine ondernemers van onze mooie stad! Waar móet ik echt bij langs en wie mag ik niet missen? Laat het me weten! Stuur tips! Mail ze naar: [email protected]

Meer over

Amersfoorters

adv.