World Cleanup Day Amersfoort

Foto: Keischoon033

Amersfoort

De grote schoonmaak komt er weer aan, op 18 september gaat de grootste wereldwijde opruimactie van start. Ook Keischoon033 is weer van de partij. “Jaarlijks steken honderden inwoners van de gemeente Amersfoort de handen uit de mouwen om zoveel mogelijk zwerfafval op te ruimen”, schrijft KeiSchoon033. “Daarbij proberen we inzicht te krijgen van waar en hoeveel afval er in het milieu ligt. Deze informatie is onmisbaar bij het vinden van structurele oplossingen.”

Ik wil meedoen

Iedereen die een handje wil helpen, kan gewoon aan de slag gaan. Zet je actie dan wél op de kaart via de website van Nederlandschoon.nl. Sluit je je liever aan bij één van de cleanups die worden georganiseerd? Op de website van WorldCleanupDay033 kun je alle activiteiten en locaties vinden waar wordt opgeruimd.

“Voor sommige activiteiten moet je je aanmelden, bij andere kun je gewoon aansluiten. Check het voor de zekerheid even op de site. Samen het verschil maken, dat levert een schone omgeving op én een prachtig, wereldwijd signaal dat iedereen een belangrijke bijdrage kan leveren!”

Interesse in deze activiteit?

Naar website

Agendapunten

Agendapunten in Amersfoort

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Popronde Amersfoort 2021”

Popronde Amersfoort 2021

  • 25 september 2021
Ga naar “Proef Kruiskamp”

Proef Kruiskamp

  • 25 september 2021
Ga naar “Bockentrap (Amersfoorts Bockbierfestival)”

Bockentrap (Amersfoorts Bockbierfestival)

  • Boothill Saloon
  • 2 oktober 2021
Amersfoorts bockbier festival 2018
Ga naar “Marathon Amersfoort”

Marathon Amersfoort

  • 17 oktober 2021