ViVa Vathorst

ViVa Vathorst

First Floor Productions

ViVa Vathorst

Amersfoort Vathorst

Agenda’s klaar: schrijven maar! Vathorst krijgt er een compleet nieuw concert bij: het ViVa Vathorst Grachtenconcert. Het wordt georganiseerd aan de Durgerdamhaven in de Laak. Overdag staat er lokaal talent en ’s avonds treden er diverse Amersfoortse bands en DJ’s op. En als klapper op de vuurpijl, Diggy Dex maakt de avond af!

“We wonen hier nu enkele jaren en vinden dat het tijd wordt dat de buurt echt gaat leven”, vertelt initiatiefnemer Annemiek van Raalten. “Er wonen 26.000 mensen in onze wijk en we verdienen een eigen jaarlijks festival. Het concept lijkt op Prinsengrachtconcert, maar dan in een modern jasje met muziek van deze tijd. Bootjes op het water, mensen langs de kade, foodtrucks en festivalsfeertje. Met dit unieke publieksevenement willen we Amersfoort Noord op de kaart zetten!”

Met je eigen boot

Het evenement is gratis te bezoeken. Je kunt langs de kade komen, of met je eigen bootje over de Laak varen. “Kom fietsend, of lopend vanaf het station, geniet met een drankje en een hapje van een van de foodtrucks. Het wordt een mooi feestje!”

Interesse in deze activiteit?

Aanmelden

Agendapunten

Agendapunten in Amersfoort

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “De Snuffelmarkt”

De Snuffelmarkt

  • Van 3 apr t/m 6 nov
Ga naar “Willems Wondere Weiland (2022)”

Willems Wondere Weiland (2022)

  • Van 2 jul t/m 3 jul
Ga naar “ Mont Martre dé Curiosa, Antiek, Brocante en Vintagemarkt”

 Mont Martre dé Curiosa, Antiek, Brocante en Vintagemarkt

  • Van 14 mei t/m 3 sep
Ga naar “ViVa Vathorst”

ViVa Vathorst

  • ViVa Vathorst
  • 18 juni 2022