Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Afgelast: Koningsnacht Amersfoort

De Nieuwe Stad
Amersfoort
Datum: 26 apr 2020 t/m 27 apr 2020
Prijs: gratis

De festiviteiten rondom koningsnacht in Amersfoort gaat dit jaar helaas niet door

Koningsnacht 2020 in Amersfoort wordt het he-le-maal. De gemeente heeft laten weten niet op te willen boksen tegen de grote Bevrijdingsfestivallen in de grote steden en daarom groots uit te pakken met Koningsnacht. Zet zondag 26 april dus alvast in je agenda. Hier wil je bij zijn!

Voetjes van de vloer. Dit jaar kregen we al een voorproefje van Koningsnacht nieuwe-stijl. Toen was het Eemplein het epicentrum van het feestgedruis met onder meer Kraantje Pappie en Diggy Dexop het podium. Dit jaar zal Koningsnacht groots gevierd worden in De Nieuwe Stad (de oude Prodentfabriek). De organisatie van FLUOR zal samen met Per Expressie, FC Amersfoort en Nieuwe Erven De Nieuwe Stad omtoveren tot een groot feest voor en door jong Amersfoort.

Er zullen muzikale optredens van nationale en lokale helden in verschillende genres komen. Ook zal er ruimte zijn voor theater, poëzie en urban dance. Hoe de line-up van De Amersfoortse Koningsnacht er precies uit gaan zien weten we nog niet, maar dat het een onvergetelijk feest wordt staat vast!

Meer informatie vind je op de website.

 

 

Lees mee en reageer!