Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Klaverblad Amersfoortse Bergcross

Dit agendapunt is al geweest en verlopen
Bekijk alle agendapunten
Utrechtseweg 180
Utrechtseweg 180 3818 ES Amersfoort
Datum: 2 feb 2020 t/m 17 feb 2020
Prijs: Op www.Bergcross.nl is meer informatie te vinden. Voorinschrijving kan t/m vrijdag 31 januari. Inschrijven op de dag zelf kan ter plaatse zolang startnummers beschikbaar zijn, maar is dan wel wat duurder dan bij voorinschrijving.

Bergcross

Meer gezond bewegen staat in de top 5 van nieuwjaarsvoornemens. Deelname aan de 29e Klaverblad Amersfoortse Bergcross is daarvoor een mooi eerste doel. De Bergcross is elk jaar een groot hardloopfeest.

Deze grootste cross van Amersfoort – en na de Sylvestercross de grootste van de regio – vindt plaats op zondag 2 februari achter de watertoren aan de Utrechtseweg in Amersfoort. Het parcours ligt op de flanken van de Amersfoortse Berg en mag uniek worden genoemd. Geen meter is vlak.

De D- en C-pupillen bijten om 11:00 uur de spits af op het 1000 meter lange jeugdparcours. Daarna is er elke 10 minuten een nieuwe start van steeds oudere jeugd. De wedstrijd van de jongens junioren A/B over 4400 meter sluit de jeugdseries af. Er zijn heel veel prijzen te vergeven.

Door het hoge tempo van de wedstrijden is het voor toeschouwers een mooi kijkfestijn.

Het slotstuk van het hardloopevenement vormen de wedstrijd en de prestatieloop. Het startschot voor de wedstrijd valt om 12:30 uur. Aansluitend start de prestatieloop om 13:30 uur. De prestatieloop staat open voor iedereen, naar keuze kan 2,2 km, 4,4 km, 6,6 km, of 8,8 km gelopen worden.

Meer informatie en inschrijven

Op www.Bergcross.nl is meer informatie te vinden. Voorinschrijving kan t/m vrijdag 31 januari. Inschrijven op de dag zelf kan ter plaatse zolang startnummers beschikbaar zijn, maar is dan wel wat duurder dan bij voorinschrijving.


Meer over Atletiekvereniging Altis ontdekken?

Atletiekvereniging Altis sportverenigingen

Schothorsterlaan 78, Amersfoort

Bekijk meer: sportverenigingen

Lees mee en reageer!