Gluren bij de Buren

Foto: Ietse Horneman

Vind je het lastig kiezen of je liever naar een zang-, dans- of cabaretvoorstelling gaat? Dan is Gluren bij de Buren echt iets voor jou, want daar kun je alles zien. Een ideale combinatie!

Bij Gluren bij de Buren kun je van het ene optreden naar het andere gaan, zonder dat je de stad uit hoeft. De optredens zijn vrijwel allemaal bij stadsgenoten thuis.

Wat is de datum van Gluren bij de Buren?

Zie jij het wel zitten om verschillende optredens te zien bij Gluren bij de Buren? Zorg dan dat je zondag 5 februari vrijhoudt. Op die datum zijn er van 12.00 tot 17.00 uur optredens in heel de stad. Je hoeft geen plek te reserveren of entree te betalen, maar een vrijwillige bijdrage is wel gewenst.

Dit gebeurt er met je vrijwillige bijdrage

Gluren bij de Buren wordt grotendeels gefinancierd door subsidies. Toch is een vrijwillige bijdrage bij elk optreden gewenst. De hoogte van dat bedrag mag je zelf bepalen. Deze bijdrage gaat naar de organisatie en wordt gebruikt voor promotiewerk, de website van het evenement en om [stads_naam_bijvoeglijke] huiskamers om te toveren tot podia.

Wat voor een optredens zie je bij Gluren bij de Buren?

Het korte antwoord hierop is: veel verschillende soorten! Zowel zang als dans en cabaret komt voorbij. Daarnaast is er ook kleinkunst te bewonderen en worden op sommige plekken lezingen gegeven. Er is dus veel te zien bij Gluren bij de Buren. In dit artikel lees je meer over het evenement en zie je het programma.

Agendapunten

Agendapunten in Amersfoort

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Nieuw! Schilderen met olieverf op waterbasis”

Nieuw! Schilderen met olieverf op waterbasis

  • Lida Meines Portretschilderijen en Schildercursussen
  • T/m 12 feb

Topper

Ga naar “Carnaval in Amersfoort”

Carnaval in Amersfoort

  • Van 18 feb t/m 21 feb
Ga naar “Gluren bij de Buren”

Gluren bij de Buren

  • 5 februari 2023