Advertentie wordt geladen…

De Frituurloop

Foto: Frituurloop

Na het succes van de Frituurloop in Groningen, Haarlem, Leeuwarden en nog een aantal andere steden, komt deze vette wandelroute nu ook naar Amersfoort. Op 29 en 30 mei wordt de ‘Frituurloop’ in de Keistad georganiseerd. Een wandelroute mét quiz, die langs vijf Amersfoortse snackbars loopt.

Welke snackbarren er meedoen is nog een verrassing. Wel is er nog een leuke prijs verbonden aan de wandelroute, namelijk een jaarvoorraad aan Mora frikadellen!

Je loopt een route van langs vijf cafetaria’s in Amersfoort. Bij elke snackbar haal je een andere snack met korting en krijg je een formulier met quizvragen. 

Zo doe je mee

Kaarten kan je hier bestellen voor 4 euro per persoon. Met het kopen van een kaartje steun je lokale ondernemers uit de branche. In verband met de coronamaatregelen kan je de Frituurloop met maximaal twee personen doen en natuurlijk loop je na het snacken snel weer door, zodat iedereen de ruimte krijgt. Eet smakelijk!

Informatie

De Frituurloop wordt in vier shifts gewandeld. Een shift start om 12.00 uur, de tweede om 15.00 uur. Zo kunnen de cafetaria’s zich aan de coronamaatregelen houden. Opgeven doe je via de website van de Frituurloop.

Interesse in deze activiteit?

Registreer

Agendapunten

Agendapunten in Amersfoort

Bekijk meer agendapunten
Ga naar “Willems Wondere Weiland (2022)”

Willems Wondere Weiland (2022)

  • 2 juli 2022
Ga naar “Spoffin”

Spoffin

  • 27 augustus 2021
Ga naar “Amersfoort World Jazz Festival”

Amersfoort World Jazz Festival

  • 12 augustus 2021
Ga naar “Het Nieuwe Stadsterras”

Het Nieuwe Stadsterras

  • Het Lokaal
  • 1 juli 2021