Winnen: een van de vijf fietsen van Haibu Experience Center

Aangeboden door Haibu Experience Center 29 april 2019

Zie jij jezelf al rondrijden op deze waanzinnige fiets? Het Haibu Experience Center vindt het leuk om haar klanten te verrassen. Daarom maak jij van maandag 29 april tot en met zondag 5 mei kans op 1 van de 5 Haibu fietsen t.w.v. €649,-. 

Hoe het werkt? Je shopt in de winkel je favoriete haar- en beautyproducten en levert vervolgens je bon in. Die gaat in een grote ton en aan het eind van de week worden er 5 winnaars getrokken. “Iedereen kan meedoen en maakt evenveel kans,” vertelt Charelle van het Haibu Experience Center. Dus sla je slag!

Droomfiets

Het is niet zomaar een fiets vertelt Charelle. “De fietsen zijn onder meer gemaakt door mensen van het Leger des Heils. Op deze manier hebben de fietsen een mooi sociaal-maatschappelijk aspect. De mensen die de Haibufietsen hebben gemaakt, krijgen namelijk een nieuwe kans op de arbeidsmarkt.” Charelle vervolgt haar verhaal met een lach:“Daarnaast zien de fietsen er ook geweldig uit. Een roze fiets met een houten krat is toch de droom van iedere vrouw? Ik wil er zelf ook wel een winnen.” 

Kom je ook tussen maandag 29 april en zondag 5 mei naar het Haibu Experience Center?


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Haibu Experience Center. Meer over Haibu Experience Center ontdekken?

Haibu Experience Center kappers

Nu gesloten13:00 - 17:00

Sint Jorisstraat 1, Amersfoort

Bekijk meer:kappers

adv.