Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Yes! Wit-Lof heeft nu ook opwarmmaaltijden (en je krijgt korting!)

Aangeboden door Wit-Lof 16 mei 2019

Je hebt kookfreaks en kookhaters. Als je in die laatste categorie valt, is het soms knap lastig om gezond te blijven. Daarom zijn we heel blij te kunnen melden dat Wit-Lof niet alleen gezonde warme maaltijden bij je aflevert, maar ook is begonnen met koude maaltijden. Die kun je invriezen of een paar dagen in de koelkast bewaren. 

“De maaltijd is al helemaal klaar, dus je hoeft hem alleen nog maar op te warmen”, vertelt Hanna van Wit-Lof. “Er zitten geen kunstmatige toevoegingen in, dus we raden je wel aan hem binnen drie dagen op te eten of in de vriezer te stoppen. Het idee voor de koude maaltijden kwam bij onze klanten vandaan. We hebben best wat mensen die vanuit Hoevelaken naar ons toe komen rijden en het eten graag koud mee willen nemen, zodat ze het thuis kunnen opwarmen.”

‘Het idee kwam bij onze klanten vandaan’

Voor mensen die de maaltijd liever laten bezorgen, is de komst van de koude maaltijden ook ontzettend handig. Je zit namelijk eerder aan je bestelbedrag op de website als je gewoon een gerechtje extra bestelt. “Dan heb je voor meerdere dagen in de week je eten al geregeld.”

Heel Amersfoort gezond

Wat je misschien ook niet wist, is dat Wit-Lof sinds kort door heel Amersfoort bezorgt, dus ook in Vathorst, Hooglanderveen en Nieuwland. Iedere Amersfoorter kan nu genieten van een gezonde warme maaltijd zonder daar veel moeite voor te hoeven doen. “We veranderen ook iedere maand het menu. We hebben er bijvoorbeeld een nieuw soepje opgezet, een nieuw stoofgerecht en een paar nieuwe desserts. Er staan ook altijd veel vegetarische opties op de kaart, omdat we willen dat groente meer centraal komt te staan. Vlees is eigenlijk een bijproduct.”

Leuke korting

De core-business van Wit-Lof blijft die warme maaltijd, maar zo’n opwarmmaaltijd erbij kan natuurlijk nooit kwaad. Wil jij ook een extra maaltijd in je koelkast hebben liggen voor noodgevallen? Je krijgt de hele maand mei € 2,50 korting op een koud gerecht van Wit-Lof.


Meer over Wit-Lof ontdekken?

Wit-Lof restaurants en horeca

Gesloten16:00 - 20:00

Kamp 5, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.