Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: kaarten voor de film Judy in De Lieve Vrouw

Door Anne-Meike van den Berg 12 november 2019
LET OP: deze winactie is afgelopen. Meedoen kan niet meer.
Nu het buiten kouder wordt, vinden wij het heerlijk om lekker naar de film te gaan. Bij filmtheater De Lieve Vrouw gaat deze week de film Judy in première. Wij mogen kaarten weggeven voor deze fijne film!

Over de film Judy

Judy gaat over showbizzlegende Judy Garland, gespeeld door actrice Renée Zellweger. Nadat haar carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist Judy in de winter van 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows. Het is 30 jaar geleden dat ze doorbrak als Dorothy in ‘The Wizard of Oz’. Haar stem is verzwakt en haar financiële problemen stapelen zich op. Terwijl Judy zich voorbereidt op haar shows zien we een fragiele, maar ook weerbare Garland die vecht voor haar eigen geluk, haar gezin en de liefde. Altijd met een flinke dosis humor en charme.

Winnen!

Judy gaat donderdag 14 november in première bij De Lieve Vrouw in Amersfoort. Wij mogen 2 x 2 kaarten weggeven voor een voorstelling naar keuze (bekijk hier de data en tijden). Wat je moet doen om deze tickets te bemachtigen? Simpel, laat hieronder vóór donderdag 14 november je e-mailadres achter. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.Meer over De Lieve Vrouw ontdekken?

De Lieve Vrouw

bioscopen

Geopend12:00 - 00:00

Lieve Vrouwestraat 13, Amersfoort

Bekijk meer:bioscopen

adv.