Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen! SHABU SHABU geeft twee cadeaukaarten weg

Door Juliette Schmitt 12 februari 2020

Sushi lover opgelet: ben jij helemaal gek van sushi en kun je niet wachten tot je weer met een schaal vol maki, nigiri en handrolls voor je neus zit? Goed nieuws voor jou, want via indebuurt kun je een cadeaubon ter waarde van €25,-winnen van SHABU SHABU Amersfoort. Meld je hieronder aan!

De oplettende sushi lover heeft het vast al gemerkt; SHABU SHABU is niet langer te vinden aan de Utrechtseweg, maar is verhuisd naar het Food Court terrein aan de Wiekenweg. Inmiddels is het restaurant up and running en kun je er zoals vanouds terecht voor jouw ‘all you can taste’ lunch of diner. Alleen dan op een geheel nieuwe locatie!

Hoe win je die cadeaubon van SHABU SHABU?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in voor maandag 17 februari. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Amersfoort en maak je automatisch kans op die fantastische cadeaukaart, die je kunt uitgeven bij SHABU SHABU in Amersfoort. In totaal mogen wij twee cadeaukaarten weggeven, dus grijp nu je kans! Schrijf je in en je wordt op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Amersfoort.

Krijg je de nieuwsbrief al? Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie door je hieronder in te schrijven. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over SHABU SHABU Amersfoort ontdekken?

SHABU SHABU Amersfoort sushi restaurants

Gesloten12:00 - 22:30

Wiekenweg 8 , Amersfoort

Bekijk meer:sushi restaurants

Meer over

Winacties

adv.