Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Winnen: 2 x borrelpakket t.w.v €50,- voor Kannen & Kruiken

Door Anne-Meike van den Berg 1 augustus 2019

Let op: deze winactie is afgelopen. Meedoen kan niet meer.

Yes, festival Kannen & Kruiken is weer in aantocht! Van 8 tot en met 11 augustus wordt het Burgemeester Brouwerplantsoen omgetoverd tot festivalterrein vol foodtrucks en barretjes. Wij hebben supergoed nieuws, want we mogen twee keer een borrelpakket ter waarde van maar liefst €50,- weggeven voor dit fijne festival.

Wijn en speciaalbier, daar draait het op tijdens Kannen & Kruiken. Op het festivalterrein kun je de meest uiteenlopende bieren en wijnen proeven. Ambachtelijke bierbrouwers presenteren hun bieren, en natuurlijk mogen daar ook onze lokale brouwhelden van Rock City Brewing niet bij ontbreken. Bij de wijnbars vind je een breed assortiment aan bijzondere wijnen, of je nu houdt van een stevige basis of meer geniet van druiven die veel zonuren hebben gekend: je vindt het allemaal. Daarnaast zijn er foodtrucks waar je een lekker hapje haalt en is er een muzikaal programma. Feest!

Winnen!

En dan nu het beste nieuws: wij mogen twee keer een borrelpakket ter waarde van €50,- weggeven voor Kannen & Kruiken! Dat betekent dat je voor een bedrag van €50,- naar hartenlust hapjes en drankjes mag bestellen. Wat je moet doen om kans te maken op deze prijs? Simpel: laat hieronder vóór maandag 5 augustus je e-mailadres achter.

Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niets uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Festivalliefhebbers opgelet: Kannen en Kruiken komt er weer aan!

Biertje, wijntje, hapje, muziekje... Check! Wij hebben wel weer zin in een festivalletje. En dat kom...

adv.