Winnen: 2 x 2 kaartjes voor het Valentijnsfeest op de Partyboot

Door Roeliene Bos 5 februari 2019

Woehoe, we hebben weer een te gekke winactie voor je. We mogen 2 x 2 kaartjes weggeven voor het 30+ Valentijnsfeest op de Partyboot in de Eemhaven. Verwacht lekkere dansmuziek van de jaren ’70 tot nu, een borrelhapje, een welkomstdrankje en een lekker avondbuffet. Het feest is op donderdag 14 februari, van 20.00 tot 01.00.

De boot zit straks stampensvol met singles, stelletjes, vrienden en vriendinnen. Met andere woorden: genoeg mensen om een fantastische avond mee te beleven. De dj Jean-Paul draait het geheel aan elkaar en doet niet moeilijk over verzoekjes, altijd fijn. Wil je meedoen aan deze winactie? Heel simpel. Je hoeft alleen maar het formulier hieronder in te vullen, dat kan tot vrijdag 8 februari 12.00. Daarna gooien we alle namen in een hoge hoed en kiezen we twee mensen uit die iemand mee mogen nemen naar dit spetterende feestje.

Ben je al lid van onze nieuwsbrief? Geen probleem, je kunt alsnog meedoen aan deze winactie. Vul gewoon onderstaand formulier opnieuw in en geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Valentijnsfeest op de Partyboot

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

Meer over Partyfactory Amersfoort ontdekken?

Partyfactory Amersfoort entertainment

Op aanvraag

Kleine Koppel 17, Amersfoort

Bekijk meer:entertainment

Meer over

Winacties

adv.