Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

WIN! Privéles suppen aan de Eem met Hester van EEMSUPpen!

Door Melt Pels 3 augustus 2020

Altijd al een keer willen suppen? Het is helemaal in om over de Eem te suppen. Op een SUP-board drijf je over de Eem, genietend van het lekkere weer en het rustige water. Als dat als muziek in je oren klinkt, dan hebben we goed nieuws: wij mogen een privéles suppen (voor twee personen) weggeven, georganiseerd door Hester van EEMSUPpen! Meld je hieronder aan!

SUP staat voor Stand Up Paddling. Je staat dan op een soort grote surfplank van ongeveer 3,30 meter lang en met een peddel beweeg je je voort over het water. Bij de EEMSUPpen kun je al lessen volgen of een board huren om lekker zelf op pad te gaan.

Foto: Arno Mulder

Hoe win je die privéles suppen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in voor maandag 17 augustus. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Amersfoort en maak je automatisch kans op een privéles suppen bij EEMSUPpen. Schrijf je in en je wordt op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Amersfoort.

Krijg je de nieuwsbrief al? Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie door je hieronder in te schrijven. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven!

Volg jij EEMSUPpen al op Instagram?

EEMSUP-soep

Een ander mooi initiatief dat Hester heeft opgezet is de EEMSUP-soep. Mensen die bij EEMSUPpen een supboard huren, kunnen ervoor kiezen om mee te helpen om de plasticsoep in de Eem op te ruimen. “We merken dat deze clean-up acties goed lopen en dat hier ook veel leuke en positieve mensen op afkomen. We moeten steeds vaker de ROVA extra langs laten komen, omdat de containers soms overvol raken”, vertelt Hester. De EEMSUP-soep is niet alleen heel erg leuk, maar ook heel goed voor het milieu.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

adv.