Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Win een beregezellig driegangendiner met Dirck’s keuvelmenu

Door Patrick Boone 8 september 2020
Dat er bij Dikke Dirck op de Groenmarkt altijd iets te beleven is, dat weten de meeste Amersfoorters inmiddels wel. Ben je er nog nooit geweest? Dan wordt het hoog tijd. Een blik door de grote ramen van het historische pand zegt genoeg. Daar wil iedereen weleens uit eten! Voor de liefhebbers van een beregezellig diner voor twee hebben wij goed nieuws: je kunt deze maand een compleet verzorgde avond bij Dikke Dirck winnen.

Keuvelen en bourgondisch genieten

Hoe ziet je avond er dan uit? Het plezier begint natuurlijk met de bijzondere ambiance. Het is een heerlijk spektakel bij Dikke Dirck. Je kijkt je ogen uit en geniet van het sprookjesachtige decor van een uniek restaurant. Een knikkerbaan, rondzwevende ballonnen en knisperende haardvuurtjes die precies de warmte brengen die je tijdens de eerste frisse herfstdagen nodig hebt. En de “Lieve Vrouwetoren” die tot de 2e etage reikt zal zeker indruk maken! Ben je al nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje op Dikke Dick’s Instagram.

Keuvelmenu
Beeld: Dikke Dirck

Het keuvelmenu komt op tafel!

Je smaakpapillen tintelen al bij het voorgerecht: een romige soep, huisgemaakte crostini’s met verse dips, Grietjes brokkelkaas en een salade caprese. Het hoofdgerecht is een plank van 1 meter gevuld met flat iron steak, spareribs, kip van het spit en gegrilde zalm, aangevuld met verse friet, gepofte aardappel, gegrilde groenten, huisgemaakte coleslaw en huisgemaakte sauzen.

Als je even hebt nagenoten van de eerste twee gangen, staat de spreekwoordelijke kers op de taart nog voor je klaar. Dirck zou Dirck niet zijn als de derde gang niet zou bestaan uit een selectie van de lekkerste toetjes van het huis. Natuurlijk sluit je de avond af met een kop koffie of thee. Word jij de winnaar van deze kleurrijke avond vol smaak en gezelligheid?  

Let op: het keuvelmenu kan ook als vis -of vegavariant

Hoe win jij Dirck’s keuvelmenu?

Schrijf je voor 22 september 2020 in voor onze nieuwsbrief via het onderstaande formulier en maak direct kans op dit dikke driegangendiner voor twee personen ter waarde van 76 euro (incl. 2 drankjes per persoon). Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Amersfoort. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Dan moet je wel alsnog het formulier hieronder invullen. En nee, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. Goed om te weten: als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.


Meer over Dikke Dirck Amersfoort ontdekken?

Dikke Dirck Amersfoort restaurants en horeca

Gesloten10:00 - 02:00 *

Groenmarkt 8, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Lees meer:

Restaurant Dikke Dirck: ‘Binnenkort rijdt Dirck’s barbecuebakfiets rond in Amersfoort’

De video in dit artikel is gemaakt vóór de coronacrisis  Restaurant Dikke Dirck komt naar je toe ...

Genieten: dronefoto’s van Amersfoort vanuit grote hoogte

Binnenkijken bij Dikke Dirck Amersfoort: ‘Niet te geloven hoe je dit allemaal bij elkaar verzint’

adv.