Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Stadsgids Inge Vos maakte de Amersfoortse Kalender 2020 en wij mogen er een weggeven!

Door Annemarie Degens 22 november 2019

Voor het derde jaar op rij klom Inge Vos van Amersfoortse Gidsen in haar tekenpen om de enige echte Amersfoortse Kalender te maken. Ditmaal met twaalf nieuwe aquarellen van haar favoriete plekken in de stad. De Onze Lieve Vrouwetoren, Kuiperij Meester, het Belgenmonument, het Sluisje – eentje voor elke maand. En het beste nieuws: jij kunt een exemplaar winnen!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen. Met de winnaar wordt persoonlijk contact opgenomen!

Zoals een echte stadsgids natuurlijk het liefste doet, verzamelde Inge over al die plekken de leukste weetjes en mooiste verhalen en schreef deze erbij. Zodat jij de stad straks nog weer een beetje beter kent! De kalender is gemaakt in A4 formaat, in de lengte. Als echte Amersfoort-fan moet je deze hebben, toch?

De Amersfoortse Kalender is ook te koop, je bestelt ‘m via de website van Amersfoortse Gidsen.

Tekst loopt door onder de foto’s.

Hoe kun je winnen?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder voor dinsdag 26 november in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Amersfoort en je maakt automatisch kans op deze leuke prijs. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met dinsdag 26 november 2019. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat op de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

  • Door deel te nemen ga je automatisch akkoord met de actievoorwaarden.

adv.