Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Smullen maar! Maak kans op een HelloFresh-tegoedbon t.w.v. €84,-

Door Melt Pels 13 oktober 2020

Hutspot, draadjesvlees en een verse poké bowl: een lekkere maaltijd samenstellen kost je veel tijd en energie. HelloFresh zorgt dagelijks én wekelijks voor overheerlijke recepten en verse groenten. Zo maak je kans om een verse maaltijdbox te winnen via indebuurt Amersfoort.

Indebuurt Amersfoort mag 5 x een HelloFresh tegoedbon van €84,- weggeven! Hiermee kun je bijvoorbeeld twee boxen voor twee personen bestellen met daarin drie maaltijden. Liever een box voor meer dan twee personen? Kies dan voor een pakket voor vier of zelfs zes personen. Als je geld overhoudt op de tegoedbon, kun je dat gebruiken bij je eerstvolgende bestelling. En geloof ons, eens geprobeerd, is nooit meer terug!

De keuze is reuze

HelloFresh biedt naast het originele maaltijdpakket ook een Quick & Easy-box aan, bomvol lekkere recepten die binnen een mum van tijd op tafel staan. Ben je vegetariër of eet je liever minder vlees? Ook aan jou is gedacht, in de veggiebox zitten namelijk heerlijke recepten zonder vlees.

Zo doe je mee

Wil jij één van de HelloFresh-bonnen winnen? Dat kan! Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en maak automatisch kans op een bon. Het lijkt te makkelijk om waar te zijn, maar meer hoef je écht niet te doen. Zo blijf je ook nog eens op de hoogte van alle nieuwtjes uit onze stad! Ben je al ingeschreven voor de nieuwsbrief? Vul je gegevens dan gewoon nog een keer in: je ontvangt geen dubbele nieuwsbrieven. Meedoen kan tot dinsdag 27 oktober. De winnaars krijgen op woensdag 28 oktober bericht. Succes!

Deze winactie is gesloten, je kunt niet meer meedoen.

adv.