Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Tijd voor een feestje: Salon de Nieuwe Stad bestaat 5 jaar en geeft veel korting

Aangeboden door Leerhotel Het Klooster 4 december 2020

Ben je weleens bij Salon de Nieuwe Stad geweest? Hier worden al vijf jaar lang schoonheidsspecialisten, kappers en visagisten klaargestoomd voor het bedrijfsleven. De salon bestaat deze maand vijf jaar, en dat wordt groots gevierd!

Net als Leerhotel het Klooster en Sportacademie Bokkeduinen, leidt bij Salon de Nieuwe Stad studenten op tot échte vakprofessionals. Onder leiding van mensen uit het vak, leren de studenten de fijne kneepjes en worden ze klaargestoomd voor het bedrijfsleven. “Onze studenten doen ervaring op met merken zoals BABOR, GOLDWELL en OPI”, vertelt Esther Binnekamp, manager van de salon. Naast de fantastische behandelingen die de salon biedt, is er nu nóg een reden om de salon te bezoeken: op 17 december organiseren ze namelijk een walk-through feest!

Vijf jaar lang vakprofessionals

Tijdens het walk-through feest, kunnen bezoekers door het vernieuwde pand van de salon wandelen. Normaal krijg je al super goede service bij de Salon, maar daar doen ze deze dag nog een schepje bovenop. “Er staan gastvrouwen klaar zodat je niet lang hoeft te wachten.” Op de feestdag krijg je twintig procent korting op alle producten en tien procent korting op alle afspraken die je die dag maakt.

De walk-through

Tijdens je walk-through krijg je een hapje en een drankje, gemaakt door de studenten van First Class en word je meegenomen door de vernieuwde salon.”Binnen krijgen bezoekers gratis testers van shampoo, gezichtscrème en huidolie. Een van de studenten geeft handmassages met een speciale handcrème. Je ontvangt nog wat samples van een aantal producten en op het eind ontvang je nog een goodiebag.”

De tekst loopt door onder de afbeeldingen

Foto: Salon de Nieuwe Stad
Foto: Salon de Nieuwe Stad
Foto: Salon de Nieuwe Stad
Foto: Salon de Nieuwe Stad

Huidanalyse

“Op deze dag zal ook een huidcoach van BABOR aanwezig zijn. Zij heeft plek voor acht klanten die hun huid willen analyseren met de Dermavisualiser.” Met deze bijzondere camera kan de huidcoach je huid meten op veroudering, vocht en verhoorning. “Daarna krijgen klanten een persoonlijk advies om de huid gezond te houden.” Wie dat graag wil, moet wel vooraf een afspraak van ongeveer veertig minuten inplannen met de salon.

RIVM-maatregelen

Voor de salon was het een bijzondere uitdaging om dit feestje te organiseren. “We willen van alles, maar veel dingen kunnen niet. Ik merk ook dat we veel in nieuwe mogelijkheden denken, want zoiets als dit hadden we anders nooit gedaan.” Ook goed om te weten is dat de Salon werkt volgens de richtlijnen van het RIVM. “Daarom is het dragen van een mondkapje verplicht en mogen maximaal drie personen tegelijk door de walk-through. Zolang jij je fit voelt, ben je welkom.”


Meer over Salon de Nieuwe Stad ontdekken?

Salon de Nieuwe Stad kappers

Geopend09:00 - 15:00

Oude fabriekstraat 1, Amersfoort

Bekijk meer:kappers

adv.