Superkortingen bij kledingwinkel Zensa: ‘Daarvoor spring je op de fiets’

Dit is een ondernemersbijdrage 20 november 2018

Tijd om een nieuwe garderobe in te slaan. Bij Zensa Amersfoort en Zensa Soest barst het van woensdag 21 november tot en met zaterdag 24 november van de kortingen. En met bijna veertig jaar ervaring in de kledingbranche, weten Rindert en Jacobine precies wat je nodig hebt. 

Bij Zensa houden ze van persoonlijke aandacht en mensen voorzien van een breed assortiment. “Dat horen we geregeld terug van onze klanten”, vertelt Jacobine. “We weten vrij snel wat ze willen en waar ze naar op zoek zijn.” Rindert beaamt dat. “Sommigen vragen ons of de medewerkers om hulp. We springen mensen nooit in de nek, maar we helpen graag waar nodig. We hebben veel ervaring met de merken die we verkopen en zien welke pasvorm het beste bij iemand zou passen.”

Flinke korting

Veel van die merken gaan dus van woensdag 21 november tot zaterdag 24 november met flink veel korting de deur uit. “Het zijn ook items die direct draagbaar zijn, zoals truien en vestjes”, aldus Rindert. Ideaal, want de winter staat immers voor de deur. “Hiervoor wil je wel op je fietsje naar Soest of de Leusderweg in Amersfoort fietsen”, verzekert hij ons. En is je pas gekochte broek net iets te lang? Dan kun je hem gewoon voor een marktconforme prijs laten inkorten en een paar dagen later weer ophalen.

Toegankelijke mode

Rindert en Jacobine struinen samen alle kledingbeurzen af om de collectie van Zensa up-to-date te houden. “Mode staat nooit stil”, vertelt Rindert. “We hebben wel een houvast, en dat is toegankelijke damesmode. Soms zien we op de beurs prachtige kleding van nieuwe ontwerpers en wisselen we wat in ons merkenbestand. Zowel moeder als dochter vinden bij ons merken waar ze blij van worden.”

Black Friday

De kleding die met korting verkocht wordt, herken je door een labeltje met Black Friday erop. Naast deze dagen met superkortingen, zijn er ook geregeld acties te vinden op de Facebookpagina van Zensa. Altijd handig om in de gaten te houden.


Meer over Zensa Amersfoort ontdekken?

Zensa Amersfoort kledingwinkels

Vandaag gesloten

Leusderweg 198, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

Meer over Zensa Soest ontdekken?

Zensa Soest winkelen

Vandaag gesloten

Soesterbergsestraat 49-A, Soest

Bekijk meer:winkelen

adv.