Livera bestaat 50 jaar en ze lanceren een gouden collectie

Aangeboden door Livera Amersfoort-centrum 22 maart 2019

Wauw! Livera bestaat alweer vijftig jaar. Natuurlijk staan ze daar even bij stil en delen ze allemaal leuke cadeautjes uit. Zo krijg je bij besteding van € 50,- een body powder of een wetbag cadeau en mag iedereen het gratis mini-magazine meepakken in de winkel. Maar het leukste nieuws is natuurlijk de lancering van die bijzondere gouden collectie. 

Ben jij helemaal klaar om stralend de zomer in te gaan? Met die gouden badmode van Livera zit je dan helemaal goed, want we weten zeker dat je daarmee een paar hoofden laat draaien op het strand. Hoeft niet iedereen jou in je gouden outfit te zien? Dan kies je toch gewoon voor de gouden loungewear. We zien het al helemaal voor ons: lekker bingewatchen in een gouden joggingbroek.

de body powder
de wetbag

Een stukje geschiedenis

Al deze festiviteiten zijn natuurlijk niet voor niets: vijftig jaar een winkel runnen is hartstikke lang. Livera ontstond in 1969 als samenwerkingsverband tussen verschillende lingerie- en textielwinkels. Die groep breidde zich al snel uit en begin jaren ’70 opende de eerste vestiging in de binnenstad van Amersfoort. Na een paar omzwervingen belandden ze in 2001 in de Arnhemsestraat, waar ze nog steeds zitten.

Al sinds het begin van de jaren ’70 zit er een Livera in de binnenstad van Amersfoort

In de beginjaren draaide het vooral om bh’s en pyjama’s. Tegenwoordig kun je ook het hele jaar voor badkleding terecht en wil je festivalproof de zomer in? Kom dan zeker even langs, want als je het bij Livera niet vindt, dan weten wij het ook niet meer.

loungecollectie Livera

Lekker loungen met Livera: ‘Je kunt de kleding de hele dag aan’

Heerlijk, herfst! Eindelijk is het koud en nat genoeg om weer de hele zondag in een pyjama te mogen ...

Leuk weetje: het hoofdkantoor van Livera zit ook in Amersfoort. Reden genoeg voor een feestje dus.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Livera Amersfoort-centrum. Meer over Livera Amersfoort-centrum ontdekken?

Livera Amersfoort-centrum kledingwinkels

Vandaag gesloten

Arnhemsestraat 6, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.