Niet blij met je kerstcadeau? Morgen kun je hem omruilen op de Hof

Door Roeliene Bos 27 december 2018

Deed jij maar alsof je blij was toen je je cadeautje uitpakte deze kerst? Dan hebben we goed nieuws, want op vrijdag 28 december kun je ’s ochtends je cadeautje omruilen op de Hof. Daar staat tussen 09.30 en 13.00 Wehkamp’s Grote WisselTruck. Deze tijden zijn een schatting, maar de truck staat er sowieso in de ochtend.

Totaal niet blij met die ovenwanten, stofzuiger of badslippers? Wehkamp neemt ze dolgraag in ontvangst en geeft je er iets nieuws voor terug. Een aankoopbewijs is niet nodig, maar het is wel fijn als je cadeautje nog in de originele verpakking zit. Niet ieder cadeau komt in aanmerking om geruild te worden. Drank en etenswaren komen de truck bijvoorbeeld niet in.

Handzame cadeautjes

Je mag wel aankomen met dat luchtje dat je stiekem vindt stinken of pantoffels die je helemaal niet past, als het maar ‘handzame’ cadeautjes zijn. Nadat je je pantoffels hebt overgedragen, kun je snuffelen tussen de cadeautjes van Wehkamp. De categorieën waar je uit kunt kiezen zijn beauty, fashion, living en erotiek. Je krijgt je nieuwe cadeau ingepakt mee en ruilen is daarna niet meer mogelijk.

Honderd stuks

Er liggen honderd cadeautjes in de truck en op is op. Het is dus aan te raden om er vroeg bij te zijn op de Hof als je zeker wil weten dat je van je misser afkomt. De ‘stomme’ cadeautjes komen overigens niet in de prullenbak terecht. Wehkamp doneert ze namelijk aan de Voedselbank of een ander goed doel. Zo gaat iedereen met een gewenst cadeautje het nieuwe jaar in. Alle voorwaarden van deze actie lees je op de website van Wehkamp.

Meer over

Acties Doen

adv.