Ka-ching! Hier bespaar je flink op het kleuren van je haar

Aangeboden door Haibu Experience Center 31 maart 2019

Ben jij wel van de kleurtjes in je haar? Dan hebben we een goeie tip voor je. Van 1 tot en met 14 april krijg je € 5 korting op de kleurservice van Haibu Experience Center. Dat is dé plek voor goed advies, veel keuze én ze kunnen ter plekke de verf in je haren zetten.

Je hoeft dus niet tussen het beperkte aanbod van de drogist te neuzen en je badkamer te ontdoen van verfvlekken nadat je het goedje in je haar hebt gesmeerd. Je laat je gewoon adviseren door de professionals van Haibu, kiest je kleurtje en loopt met hen de trap op naar boven. Daar staan comfortabele kappersstoelen en binnen mum van tijd sta jij met een professioneel gekleurde coupe weer buiten.

Kappersproducten

De kwaliteit van de verf is ook een stuk beter dan die van de drogist, omdat ze alleen met professionele producten werken bij Haibu. En kom je dus tussen 1 en 14 april langs, dan ben je maar € 10,- kwijt voor het laten kleuren van je haar. Wil je het ook nog laten drogen? Dan betaal je € 15,-. Alsnog de verf mee naar huis nemen en het zelf doen mag natuurlijk ook. Het advies blijft gewoon gratis. Let op: ze verven je haar maar in één kleur, voor speciale technieken zoals highlights moet je naar de kapper.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Haibu Experience Center. Meer over Haibu Experience Center ontdekken?

Haibu Experience Center kappers

Nu open13:00 - 17:00

Sint Jorisstraat 1, Amersfoort

Bekijk meer:kappers

adv.