Hip Jewels & Watches gaat verbouwen en geeft megaveel korting

Aangeboden door HiP jewels&watches 14 augustus 2018

Hip Jewels & Watches in de Langestraat gaat een grootschalige verbouwing tegemoet en dat betekent dat bijna alles met een gigantische korting de winkel verlaat. Het team van Hip is er helemaal klaar voor.

Van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 augustus staat Hip in het teken van flinke kortingen. Zo scoor je Michael Kors sieraden met maar liefst vijftig procent korting en gaan de horloges van datzelfde merk met 20 procent korting over de toonbank. Wat je ook niet wil laten liggen, zijn de Armani horloges, waar dertig procent vanaf gaat. “En op de sieraden van Mi Moneda geven we tot wel zestig procent korting”, vertelt Daniëlle. Al met al is een flink aantal merken tussen de tien en zeventig procent goedkoper dan gebruikelijk. En het mooiste van alles, de collectie is van deze zomer. “We doen nooit aan kortingen, maar we vinden het leuk om onze trouwe klanten te laten profiteren van de verbouwing”, aldus Daniëlle.

Grootschalige verbouwing

Na die tien dagen van immense korting, gaat de winkel dicht vanwege de verbouwing. Zaterdag 1 september staat het team van Hip weer voor je klaar, met de nieuwste collectie in de schappen. De nieuwe look bestaat uit een visgraatvloer, betonnen kasten en een compleet nieuwe achterwand. “We verplaatsen een deel van ons kantoortje naar de winkel zelf, zodat we nog sneller de klant kunnen helpen. Daar kunnen we ook een kopje koffie in schenken voor klanten of een wijntje in het weekend.” De nieuwste winkel in Leidsche Rijn is al op deze manier ingericht en dat bevalt uitstekend. “Het wordt een hele uitdaging om de Amersfoortse vestiging in die paar dagen af te krijgen, maar iedereen zegt dat het gaat lukken, dus we gaan ervoor”, zegt Daniëlle zelfverzekerd.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door HiP jewels&watches. Meer over HiP jewels&watches ontdekken?

HiP jewels&watches juweliers

Nu open10:00 - 18:00

Langestraat 105, Amersfoort

Bekijk meer:juweliers

adv.