Extra kerstinkopen doen? Als je overstapt naar de RegioBank krijg je € 50 cadeau

Aangeboden door Financieel Adviesburo Connie Maasse 4 december 2017

Iets extra’s is nooit mis in december, toch? Als je nu overstapt naar de RegioBank krijg je €50,- cadeau. En als je denkt dat overstappen moeilijk is, dan ken je de familie Maasse van de vestiging in Amersfoort nog niet. Die regelt alles in een handomdraai.

“We gaan zelfs verder dan alleen het regelen van je overstap”, vertelt Jan. “We kunnen werkelijk alles voor je doen, of je nu kinderbijslag wil aanvragen of wegwijs wil worden in het pensioenfonds. En als je er niet uitkomt met internetbankieren, dan kun je gewoon hierheen komen met je laptop of tablet.” Jan is ontzettend trots op de vestiging van de RegioBank in zijn kantoor aan de Noordewierweg. “Alle vestigingen van de RegioBank zijn door de Consumentenbond gemiddeld met een negen gewaardeerd, dat bewijst dat klanten erg tevreden zijn over ons.”

Overstappen met cadeautjes

Het grote voordeel van de RegioBank is dat je gewoon kunt binnenlopen voor je bankzaken, ook als je alleen even contant geld wil opnemen. Jan, Connie en Lisette zit altijd voor je klaar, ook zonder afspraak. En dat overstappen? Dat kan met een simpele handtekening, Jan doet de rest.

Wat ga jij doen met die € 50?

Financieel Adviesburo Connie Maasse dienstverlening

nu gesloten09:00 - 16:30

Noordewierweg 70, Amersfoort

Bekijk meer:dienstverlening