Bourgondisch weekendje bij De Koffieboetiek: wijn, taart en korting

Aangeboden door Koffieboetiek 14 december 2017

Je gaat je ogen uitkijken dit weekend bij De Koffieboetiek. De hele zaak ligt namelijk vol met allerlei lekkers, mooie kleding en verantwoorde sieraden. “Het wordt een lekker druk weekend, maar dat is juist gezellig”, vertelt Monique.

Ze verzinnen iedere keer weer iets nieuws bij De Koffieboetiek en dat is dit weekend niet anders. “We krijgen een pop-up store van Annemarie Reems achterin de winkel”, vertelt Monique. Daar kun je terecht voor workshops, huidverzorgingsadvies en handbehandelingen. “En er ligt een leuk cadeautje voor je klaar, maar wat het is, houden we nog even geheim.” Niet zo van het gefrunnik, maar wel dol op jezelf behangen met mooie sieraden? Dan word je vast heel blij van de armbandjes van Les Filles de Sophie. “Zij is heel goed bezig”, vertelt Monique. “Zij brengt altijd een kwart van de opbrengst naar een goed doel dat vrouwen en meisjes helpt in de hele wereld.”

Wijn en taart

En dan zijn we aangekomen bij het eten en drinken, een niet te missen onderdeel bij De Koffieboetiek dit weekend. Zo vind je er een biologische wijn van Neleman, die maar op twee plekken in Amersfoort te krijgen is. “En er zit een recept bij dat er ontzettend goed bij past.” Wellicht ga je daar de blits mee maken tijdens je kerstdiner? En als je maar lang genoeg tussen de olijfolie, nootjes en wijn gesnuffeld hebt, krijg je vanzelf trek in een warme drank. Dat is sowieso een goed idee met het weer van de laatste dagen. “En omdat taart altijd kan, krijg je er van ons een minitaartje bij.”

Flinke sale

Alsof dat allemaal nog niet genoeg is, komt er ook een flinke extra sale op alle mode-items. “We dachten: we doen gewoon alles in een keer en we zien wel hoe het gaat lopen”, zegt Monique lachend over het volgepropte weekend. “Op alle artikelen die al in de aanbieding waren, komt nog eens tien procent korting. En de reguliere sale van tien procent, geldt dit keer ook op de schoenen.” Het mooie van de kleding bij De Koffieboetiek, is dat het veelal duurzaam is, iets waar Monique zich graag hard voor maakt. “Daarnaast is het ook gewoon heel mooi. De nieuwe collectie van onder andere Miss Green en Skunk Funk is heel stijlvol.”

Praktische info

De sale duurt het hele weekend, van vrijdag 15 december tot en met zondag de 17e. Voor de workshops van Annemarie Reems is het handig om je van tevoren even op te geven, zodat je zeker weet dat je mee kunt doen. En verder, ga vooral van dit bourgondische weekendje genieten.

Koffieboetiek conceptstores

Nu gesloten10:00 - 17:30

Zuidsingel 70A, Amersfoort

Bekijk meer:conceptstores