Amersfoort

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bij deze lingeriezaak krijg je nu 20% korting op beha’s én gratis maatadvies

Aangeboden door Livera Amersfoort-centrum 5 oktober 2019

Een beha vinden die wél goed past: ga er maar aan staan. Uit cijfers van Livera blijkt dat maar liefst acht op de tien vrouwen rondlopen met een beha in de verkeerde maat. Om een beha te kopen die wél precies in de juiste maat is, kun je je daarom het best laten opmeten door een specialist. Als je dat voor 12 oktober 2019 laat doen bij Livera aan de Arnhemsestraat, krijg je ook nog eens 20% korting op je nieuwe beha(s)! 

Comfortabeler én beter voor je lijf

Snijdende bandjes, drukkende beugels of een te strakke cup: het zijn zomaar wat tekenen die erop wijzen dat jij rondloopt met een verkeerde behamaat. “Waar veel vrouwen denken dat ze hun behamaat wel weten, blijkt dat in de praktijk toch tegen te vallen”, weet Ellen van Livera. En dat is best zorgelijk, want een goed zittende beha is zó belangrijk. “Een beha in de juiste maat zit ten eerste een stuk comfortabeler. Daarnaast voorkom je zo schouder- en rugklachten. Een slechtzittende beha kan op den duur zorgen voor schuurplekken of pijnlijke borsten.”

Meten is weten

Nog zoiets wat veel vrouwen niet weten, is dat je jouw behamaat regelmatig opnieuw moet laten opmeten. “Je lijf verandert, en datzelfde geldt voor je behamaat”, vertelt Ellen. “Dingen als starten of stoppen met de pil, de overgang, aankomen en afvallen hebben allemaal invloed op je behamaat.”

Tekst gaat verder onder de foto

Livera passionata

20% korting op je nieuwe beha

Zin gekregen om je lingeriela te vullen met mooie, nieuwe beha’s? Dat dachten we al! Breng dan snel een bezoekje aan de winkel van Livera aan de Arnhemsestraat 6 en laat je gratis opmeten. Zo’n meting duurt gemiddeld slechts dertig seconden en geeft een duidelijke richtlijn van je maat. Daarna kan het passen beginnen! Trek daarvoor gerust een halfuur uit, want je wilt natuurlijk wél zeker weten dat je gekozen beha goed zit.

Vind je een mooie beha, dan krijg je tot 12 oktober 2019 ook nog eens 20% korting! De aanbieding geldt op de merken Chantelle, Passionata, Femilet en Livera. 

Livera
Topper

Gratis maatadvies én 20% korting op beha’s

Mode - Geldig t/m 12 okt 2019

Lees ook:

tips bh die past

Vrouwenproblemen: zo kies je wél de juiste bh

Menig vrouw kan erover meepraten: bh's passen die nooit goed lijken te zitten. Vol goede moed neem j...

Ellen Jonkers van Livera helpt je aan de juiste bh: ‘Vrouwen gaan vanzelf stralen’

5 x zo werk je vakkundig je ondergoed weg onder je feestjurkjeMeer over Livera Amersfoort-centrum ontdekken?

Livera Amersfoort-centrum

kledingwinkels

Gesloten10:00 - 17:00

Arnhemsestraat 6, Amersfoort

Bekijk meer:kledingwinkels

adv.