Begin het nieuwe jaar fris: laat je voordelig verwennen bij City Spa

Aangeboden door City Spa 3 januari 2018

Geef maar toe, na al die feestdagen van de afgelopen maand zie je er niet meer zo florissant uit. Bij City Spa hebben ze daar dé oplossing voor: een L3-Softlaser Treatment. “Het is een heerlijk ontspannende behandeling met direct resultaat”, aldus Ryon Colpaart van City Spa.

Er zitten eigenlijk alleen maar voordelen aan deze behandeling, als we Ryon mogen geloven. Er komen geen injecties aan te pas, het is ontspannend en – misschien wel het belangrijkst – je ziet direct resultaat. “Ik ga met een softlaser over de lymfebanen en spieraanhechtingen, zodat de huid weer strak en fris wordt.” Die laser is overigens niet warm. Sterker nog, je voelt hem nauwelijks. “Het voelt eigenlijk als een massage”, aldus Ryon. Ingeborg Timmerman, een van de vaste klanten van Ryon kan dat alleen maar beamen. “De behandeling voelt superzacht en daarna is het net alsof je 48 uur hebt geslapen.” Toch komt Ingeborg niet alleen voor de behandeling zelf naar City Spa. Het feit dat Ryon hem uitvoert, is net zo belangrijk. “Ze is naast ontzettend kundig ook emotioneel intelligent. Ze weet je direct op je gemak te stellen. Het is een weldaad voor je hele zijn.”

Verjonging

Het belangrijkste resultaat van de laser is dat alle features die je gezicht er ouder uit laten zien er vanaf vliegen. Zo verdwijnen de vochtwallen die mettertijd hun plek hebben gevonden op je gezicht als sneeuw voor de zon. “Als je de volledige kuur van tien behandelingen in vijf weken voltooit, duurt het drie jaar voor het effect verdwenen is. Zelfs na een behandeling zie je er al direct jonger uit”, aldus Ryon. “Als je het effect wil behouden, adviseren we je vier keer per jaar terug te komen.”

“De behandeling laat je een nieuwe versie van jezelf zien”

Ze werkt nu dertien jaar met de laser en krijgt er geen genoeg van. “Het is voor mij ook leuk om resultaat te zien nadat ik mijn werk gedaan heb, dus ik vind het fantastisch om deze behandeling uit te voeren.” Ingeborg: “Bij normale schoonheidsbehandelingen word je gezicht gewoon gereinigd. Dit laat je een nieuwe versie van jezelf zien. Open, helder, je straalt weer helemaal.”

Korting

Normaal gesproken betaal je € 115 per behandeling als je de volledige kuur afneemt, maar tot februari ben je slechts € 89,50 kwijt. Dat komt neer op een totaalprijs van € 895 voor een stralend en jeugdig snoetje. “Dat maakt het bereikbaarder voor mensen om het eens te proberen. Het is echt even een oppepper voor je gezicht.” Zit een volledige behandeling er net niet in? Voor een korte kuur van vier behandelingen betaal je dezelfde prijs per behandeling. “Het resultaat is niet honderd procent hetzelfde, maar iedere laserbehandeling is mooi meegenomen.”

City Spa beauty en wellness

Op aanvraag

Weverssingel 7, Amersfoort

Bekijk meer:beauty en wellness