Aanbiedingen: gratis bier van Rock City Beers en met korting uit eten bij Bartho

Door Roeliene Bos 7 december 2017

We hebben deze week weer de beste aanbiedingen van Amersfoort geselecteerd voor je. Gratis bier, met korting uit eten, smoothies met korting, het houdt niet op.  

<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶

Gratis bier

Krijg je geen genoeg van speciaalbier? Dan hebben de heren van Rock City Beers een leuke actie voor je. Je hebt vast al gehoord dat ze een brewpub willen openen middels een crowdfunding. Om dat balletje nog wat sneller te laten rollen, geven ze hun felbegeerde Pater Pek gratis weg, als je kunt aantonen dat jij in december tussen de € 250 en € 500 hebt gefund of iemand hebt overtuigd mee te doen aan de crowdfunding. Het geld krijg je binnen vijf jaar terug, plus 24 procent rendement. En niet te vergeten: het bier.

Rock City Beers bezienswaardigheden

nu openHele dag

Postbus 2227, Amersfoort

Bekijk meer:bezienswaardigheden

Korting bij The Blueberry

Met het codewoord Christmas Countdown krijg je € 3,50 korting op de Smoothie & Sandwich Combo Deal, nu betaal je nog maar € 9.50. Kun je gelijk eens de nieuwe broodjes en milkshakes proberen. Wat dacht je van een Sloppy Joe?

The Blueberry restaurants en horeca

nu gesloten09:00 - 17:00

Hof 21, Amersfoort

Bekijk meer:restaurants en horeca

Chocoladedeals waar je blij van wordt

Als je zoek bent naar overheerlijke chocolade, dan moet je naar Quetzal. En speciaal voor de maand december hebben ze de glühwein en warme apfelstrudel in de aanbieding. Eet smakelijk.

Quetzal cafés

nu gesloten10:00 - 18:00

Kamperbinnenpoort 3, Amersfoort

Bekijk meer:cafés

Met korting uit eten

Eetlokaal Bartho 2.0
Foto: Facebook Eetlokaal Bartho 2.0

Tot en met tien december eet je wel heel voordelig bij Eetlokaal Bartho 2.0. Je krijgt namelijk twintig procent korting op alle gerechten. Even reserveren van tevoren is wel handig.

Eetlokaal Bartho 2.0 cafés

nu gesloten16:00 - 21:30

Lage Boog 10, Amersfoort

Bekijk meer:cafés
<< < Pagina 1 / 4 >
⟵ swipe swipe ⟶