Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

8 x hier kun je tweedehands kleding kopen in Almelo

Door Martijn de Lange 14 januari 2020

Of je nu een diehard vintage-liefhebber bent of gewoon van voordelig shoppen houdt: tweedehands kleding is er voor iedereen. Kleding krijgt hierdoor een tweede leven en dat is hartstikke duurzaam. In Almelo is er volop keuze uit winkels waar ze tweedehands kleding verkopen. Wij zetten ze op een rijtje!

Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

De Stokroos

Aan de Marktstraat vind je De Stokroos, een winkel in tweedehands kleding voor vrouwen. De winkel bestaat al meer dan dertig jaar. Je kunt er je eigen kleding ook verkopen. Deze kleding blijft sowieso acht weken in de winkel hangen en dan krijg je 40 procent van de verkoopprijs. Na de acht weken kun je je opbrengst en niet verkochte stukken ophalen.

De Stokroos in Almelo


Meer over De Stokroos ontdekken?

De Stokroos kledingwinkels

Vandaag gesloten

Marktstraat 2, Almelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Ezra Foundation

De winkel van de stichting Ezra Foundation in hartje Almelo is een bijzondere. Je kunt er terecht voor nieuwe en tweedehands kleding. De winkel wordt gerund door een ploeg vrijwilligers. Iedereen kan bij er winkelen, maar het enige verschil is er bij de kassa: bij een inkomen rond de bijstandsnorm (en indien je vooraf bent aangemeld) betaal je een symbolisch bedrag.

Ezra Foundation in Almelo


Meer over Stichting Ezra Foundation ontdekken?

Stichting Ezra Foundation kledingwinkels

Geopend09:30 - 16:30

Grotestraat 146, Almelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Amélie

Aan de Molenstraat zit Amélie, een winkel met ‘stijlvolle tweedehands dames- en herenkleding’. Je vindt er merken uit het midden en hoger segment, zoals Burberry’s, Cambio, Armani, Schumacher, Gucci en Hugo Boss. Je kunt er ook merkkleding naar toe brengen, die blijft drie maanden in de winkel hangen. Van alles dat verkocht is, krijg je 40 procent van de prijs.

Amelie in Almelo


Meer over Amélie ontdekken?

Amélie kledingwinkels

Vandaag gesloten

Molenstraat 23, Almelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Pom & Floor

Voor tweedehands kinderkleding kun je terecht aan de Doelenstraat. Pom & Floor koopt en verkoopt al ruim twintig jaar gebruikte kinderkleding. En ook hier kun je tweedehands kleding brengen, waarbij je 40 procent van de verkoopprijs ontvangt. De kleding blijft acht weken in de winkel hangen.


Meer over Pom & Floor ontdekken?

Pom & Floor kinderkleding

Geopend09:00 - 17:00

Doelenstraat 23, Almelo

Bekijk meer:kinderkleding

De Roode Molen

De Roode Molen aan het Schokland heeft meer dan alleen tweedehands dameskleding. Je vindt er ook schoenen, tassen, sieraden en hoeden. Het bijzondere jaren ’30 pand voelt als een huiskamer. Via de gang bereik je de keuken. Daar wordt de brocante gepresenteerd. Ook hier kun je je kleding inbrengen, je krijgt dan 40 procent van de verkoopprijs.


Meer over De Roode Molen ontdekken?

De Roode Molen kledingwinkels

Vandaag gesloten

Schokland 4, Almelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Just Diva’s

Bij Just Diva’s vind je nieuwe kleding en accessoires, maar ook tweedehands. Dagelijks worden er nieuwe dameskleding, tassen en accessoires ingebracht. En uiteraard kun je ook hier je eigen tweedehands kleding in brengen, als ze in goede staat zijn. Van elk verkocht kledingstuk krijg je 40 procent van de verkoopprijs.

Just Diva's in Almelo


Meer over Just Diva’s ontdekken?

Just Diva’s kledingwinkels

Vandaag gesloten

Doelenstraat 35, Almelo

Bekijk meer:kledingwinkels

Kringloop Almelo XL

Bij Kringloop Almelo XL aan de Aalderinkssingel vind je van alles. Ook kleding, schoenen en textiel. Daarnaast kun je denken aan meubels, witgoed, boeken en cd’s, verlichting en speelgoed. Je kunt oude spullen naar de kringloopwinkel brengen, maar je krijgt er dan niets meer voor.


Meer over Kringloop Almelo XL ontdekken?

Kringloop Almelo XL kringloopwinkels

Geopend10:00 - 18:00

Aalderinkssingel 4A, Almelo

Bekijk meer:kringloopwinkels

Wawollie

Ook bij kringloopwinkel Wawollie aan het Van Dronkelaarplein vind je veel goederen en allemaal betaalbaar geprijsd. Er is ook veel kleding te vinden. De winsten van Wawollie gaat naar goede doelen die zich inzetten voor dierenwelzijn, natuur en milieu.


Meer over Wawollie kringloop ontdekken?

Wawollie kringloop kringloopwinkels

Geopend10:00 - 18:00

Weth. E. van Dronkelaarplein 4, Almelo

Bekijk meer:kringloopwinkels
Page 1/8
⟵ swipe swipe ⟶

adv.