Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Kijktip! Spannende scènes GTST opgenomen in Preston Palace

Door Martijn de Lange 20 oktober 2020

Ben je verslaafd aan je dagelijkse portie drama in Goede Tijden Slechte Tijden? Dan moet je vooral je favoriete serie blijven kijken de komende dagen. Mocht je al eerder zijn afgehaakt, bijvoorbeeld met de dood van Frits van Houten of het vertrek van meneer Harmsen, dan kan het toch leuk zijn om vandaag (20 oktober) en morgen even te kijken naar GTST. Aan deze afleveringen zit namelijk een Almeloos tintje! 

Voor deze twee afleveringen zijn scènes opgenomen in Preston Palace in Almelo. In de indoor kermis zien we Bing, Rick, Nina, Shanti en Daan. Rik heeft de plaatselijke kermis afgehuurd om Shanti te verrassen met een huwelijksaanzoek. Met medewerking van Daan, Nina en Bing voert hij een Grease-act op en vraagt daarna zijn vriendin ten huwelijk. Wat een geluk: ze zegt ja!

Maar… GTST zou geen soapserie zijn, als er niet er een flinke portie drama bij zou komen. Lees dus snel even verder onder de video! Onze eigen cliffhanger.

Tekst gaat verder onder de video.

Wat een prachtige avond belooft te worden, loopt niet zoals gepland… Mis het niet; vanavond om 20:00 uur op RTL4 📣

Posted by GTST on Tuesday, October 20, 2020

Nina, Bing en Daan

Even in een notendop: Nina heeft momenteel een relatie met Daan. Maar is dit wat ze wil? Ze wil het liefst terug naar haar ex Bing, van wie ze nog maar net is gescheiden. Nina vertelt dit aan Daan, maar dan komen de spanningen tussen de drie tot een uitbarsting.

Om het geheel nog wat extra dramatisch te maken: Nina is zwanger. Maar wie is de vader van het kindje, Bing of Daan? Dat is niet duidelijk. In de promo van seizoen 31 is te zien dat Nina bewusteloos op de grond ligt. Overleeft haar kindje dit wel?

Cliffhanger

Deze scenes in Preston Palace is de oorspronkelijke cliffhanger van het vorige seizoen (seizoen 30) van de langstlopende soapserie van Nederland. Met deze spannende vragen en ontwikkelingen zouden we dus de zomerstop in zijn gegaan.

Door het coronavirus liep dat anders. Het aantal uitzendingen werd teruggebracht van vijf naar vier per week ken het seizoen stopte veel eerder. Daardoor was er op donderdag 28 mei een andere – veel minder spannende – cliffhanger te zien. Deze week kun je zien welke spannende cliffhanger de makers oorspronkelijk bedacht hadden. Wil je backstage-beelden zien? Die hebben we ook voor je! 

Call 911, we have an emergency! 🚑 Wat zijn de gevolgen van dit ongeluk voor Bing en Nina?

Posted by GTST on Tuesday, October 20, 2020

Volg indebuurt Almelo ook op Instagram en Facebook.

Lees ook:

GTST backstage beelden Preston Palace Almelo

Kijkje backstage! Zo gingen de opnames van GTST in Preston Palace

Twee afleveringen van Goede Tijden Slechte Tijden hebben deze week een Almeloos tintje. Er zijn name...
Jordy uit Almelo doet mee aan First Dates

Jordy uit Almelo in First Dates: ‘Ik probeer mijn accent te verbloemen’

In het tv-programma First Dates zoeken singles naar de ware liefde. Ook de 30-jarige Jordy Weijermar...
Ben en Chantal Bed & Breakfast Almelo

Terugkijken: Chantal en Ben uit Almelo winnen Bed & Breakfast

De website vloog eruit door de vele boekingen en de telefoon staat al dagen roodgloeiend. Ben en Cha...
  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Almelo.

adv.