Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Scoopie en Scoopie laten je zien hoe je een filmpje pakt in Almelo

Door Martijn de Lange 27 mei 2020

We kunnen vanaf 1 juni weer fijn een filmpje pakken. We schreven al dat een bezoekje aan de bioscoop er de komende tijd wel anders uitziet. Movie Unlimited Almelo heeft nu een filmpje online gezet hoe een filmbezoekje er uitziet.

Scoopie en Scoopie hebben de hoofdrollen in het filmpje. Ze laten je in een 45 seconden zien wat je kunt verwachten en waar je vanaf volgende week rekening mee moet houden.

Tickets reserveren

Reserveer je normaal gesproken online een ticket? Dat kan voorlopig niet: je kunt alleen telefonisch reserveren. Het verzoek is om met zijn tweeën of met je eigen huishouden te komen. Kom je toch met meer dan twee? Dan zitten jullie niet naast elkaar. Dat geldt dus niet als je met je eigen gezin gaat.

Kom niet te vroeg naar de bioscoop en betaal met pin. Wil je tijdens de film popcorn of een andere snack naar binnen werken? Haal dat voor de voorstelling begint.

Scoopie en Scoopie laten het je in dit filmpje allemaal zien.

Binnenkort mogen wij de deuren weer open gooien en mag je bij Movie Unlimited Bioscopen weer genieten van jouw favoriete film(s).Vanaf 1 juni zijn jullie weer welkom, het filmprogramma t/m 10 juni is bekend. Tickets bestel je makkelijk via 0546-852025.De belangrijkste maatregelen die we in onze bioscoop hebben doorgevoerd, zie je terug in dit filmpje (met in de hoofdrol Scoopie … én Scoopie 😊). Als iedereen deze regels volgt, kan iedereen veilig genieten van de mooiste films!Zien we je snel?

Geplaatst door Movie Unlimited Bioscoop Almelo op Maandag 25 mei 2020

Movie Unlimited Almelo schrijft erbij: ‘Als iedereen deze regels volgt, kan iedereen veilig genieten van de mooiste films’.

Filmprogramma

Benieuwd welke films er draaien bij Movie Unlimited Almelo? Het filmprogramma tot en met 10 juni is bekend. Zo kun je kijken naar De Beentjes van Sint-Hildegard. Ook 1917, Bad Boys for Life, Onze Jongens in Miami, My Spy, Sonic en de kinderfilm Wickie de Viking en het Magische Zwaard zijn opnieuw te zien. Helemaal nieuw is de film I See You, die maandag 1 juni in première gaat.

Lees ook:

Vertelconcert bij Huize Bellinckhof

Kijktip: Huize Bellinckhof en de verboden muziek in de oorlog

Elk jaar op tweede pinkstermaandag is het de landelijke Dag van het Kasteel. Die dag draait om het b...

Fiets door Almelo en omgeving met cowfluencer Liesje22

Kijktip! Programma van Sophie Hilbrand over Almelo bijna op tv

  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Almelo.

adv.