Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Scheppen maar! Jamin in binnenstad Almelo is open

Door Martijn de Lange 28 mei 2020

Heb je trek in jelly beans, colaflesjes, regenboogmatjes of zachte gloeiwormen? Of ga je meer voor de spicy mangos en de mermaid glittersticks? Je kunt voortaan naar hartenlust snoep scheppen, want de nieuwe Jamin in hartje Almelo is open.

Loopt het water je al in de mond? Als je de winkel binnenstapt, zie je direct de hoge bakken met schepsnoep. Tientallen soorten naast elkaar. Bij de nieuwe Jamin kun je naast snoepgoed ook chocola, chips, koek, drinken en vele andere zoetigheden en lekkernijen kopen. Marc Giesbert runt de nieuwe winkel. Is hijzelf ook zo’n snoeperd? “Hahaha zeker weten”, zegt ie met een smile.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen. 

Tegenover de Coop

De snoepwinkel zit aan het Marktplein, tegenover de Coop. De straat heet officieel Corridor. Het nieuwe winkelpand – met de naam Urban – zit naast de kop van de Galerij. Er is in dat pand ruimte voor in totaal drie winkels. Na het weekend gaat reisbureau TUI open in de ruimte direct naast de Galerij. TUI zat eerst in de Grotestraat, maar komt dus nu naar de Corridor. De derde ruimte, de middelste, is nog leeg.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen. 

Terug in Almelo

Jamin heeft eerder in Almelo gezeten. Jarenlang zat er een winkel in de Grotestraat-Noord op nummer 10 naast de toenmalige sigarenzaak Broekhuis. In dat rijtje zat ook juwelier Tegeler, Albert Heijn en de familie Stellema. Later verhuisde de Jamin naar nummer 47 in het voormalige pand van De Gruyter. Ook in een filiaal aan de Ootmarsumsestraat werd het snoep van Jamin verkocht.


Meer over Jamin ontdekken?

Jamin snoepwinkels

Gesloten12:00 - 17:00

Corridor 34, Almelo

Bekijk meer:snoepwinkels

Lees ook:

Kapsalon Jameel in Almelo

Broers uit Irak beginnen kapperszaak in hartje Almelo

Een nieuwe kapperszaak in hartje Almelo. Aan de Grotestraat zit nu Kapsalon Jameel. Je wordt daar ge...

Nieuwe service: je kunt bij deze opticien privé shoppen

Almelo heeft er een nieuwe elektronicazaak bij

Nieuw in Almelo: een badkamerzaak in de binnenstad

adv.