Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ruim wonen in hartje centrum? De bouw van Het Stads-Huis begint bijna

Aangeboden door Het Stads-Huis 28 mei 2020

Ben je op zoek naar een ander huis en woon je graag in een multifunctioneel gebouw met alle gemakken van de stad binnen handbereik? Dan hebben we het perfecte nieuwbouwproject voor je gevonden: Het Stads-Huis Almelo. Het kan haast niet anders of je bent er wel eens geweest: in het oude stadhuis. De bouw gaat in de tweede helft van 2020 van start, maar wij vertellen je nu alvast wat je kunt verwachten!


Het Stads-Huis wordt een prachtig complex in de binnenstad van Almelo, met winkels, restaurants en het openbaar vervoer op loopafstand. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar het kan echt. In dit nieuwbouwproject vind je straks een mix van stadswoningen: appartementen, maisonnettes, stadswoningen en lofts.

Het mooie aan dit project is dat er gebruik wordt gemaakt van de nieuwste ontwikkelingen en installaties. We zetten de fullservice voordelen voor je op een rij:

 • De woningen zijn gasloos
 • Heb je een auto? Dan kun je die parkeren in parkeergarage StadsBaken. Heb je geen auto, maar wil je er af en toe wel een gebruiken? Maak dan gebruik van het deelautoconcept. Via de Stadshuisapp kun je eenvoudig een volledig elektrische auto reserveren.
 • In je souterrain kun je je elektrische fiets opladen
 • Er is een stads-huis app, erg handig! Hiermee kun je bijvoorbeeld boodschappen bestellen
 • Op de kelderverdieping vind je een hypermoderne sportschool (je pas mag je onbeperkt delen)
 • Geen zin om te wassen en strijken? De community manager zal dat voor je regelen.

Tekst gaat verder onder de foto

Impressie: BPD Ontwikkeling BV

Ook hieraan is gedacht

 • Krijg je vrienden of familie op bezoek die een nachtje willen blijven slapen? Dat kan! Zo kun je eenvoudig de logeerkamer met eigen badkamer reserveren!
 • Wil je lekker fietsen maar is onverhoopt je fiets kapot? In de kelder van het Stads-Huis zit een pick-up point. Gratis haal en breng service voor reparatie en fietsverhuur.
 • Je hoeft niet meer thuis te blijven voor een brief of pakket te verzenden. Dit kan eenvoudig met de Bringme Box.
 • De community manager is de verbindende factor in het gebouw. Zij kent jou en jouw buren en regelt alles voor je in het gebouw.
 • Heb je een klusje? De community manager regelt de handyman. Deze ervaren allround klusser komt bij jou langs om die vervelende storing te verhelpen of dat ene schilderijtje op te hangen.
 • Liever een verhuisservice? Verhuisbedrijf Engelbertink kan dit geheel voor je verzorgen.
 • Een feestje gepland? Vier hem op het panorama dakterras al of niet met catering

Genieten van de zon

De appartementen kennen allemaal grote slaapkamers, voldoende opbergmogelijkheden en grote balkons en buitenruimtes. De 2-, 3- en zelfs 4-kamerappartementen hebben een stijlvolle badkamer met luxe sanitair en een fijne buitenruimte. Laatstgenoemde verschilt in uitvoering per appartement. Zo zijn er balkons van 8 m2 en ware buitenterrassen van 20 m2 – de keuze is aan jou! Welk type appartement je ook kiest: je hebt altijd een eigen balkon of terras. Wel zo fijn op zomerse dagen! Ook binnen kun je heerlijk genieten van de zon; dankzij de lange zichtlijnen en brede pui heb je in alle appartementen veel natuurlijk licht.

Tekst gaat verder onder de foto

Impressie: BPD Ontwikkeling BV

Lekker groen!

Behalve het fullservice concept en de riante woningen is ook de duurzaamheid van de appartementen  het benoemen waard. Mooi om te zien én ook nog eens goed voor de flora en fauna in de stad. Dankzij onder meer zonnepanelen, gasloos verwarmen en hoge isolatiewaardes is het energieverbruik in jouw woning zo laag mogelijk.

Lopend naar de bios of koffie bij NielZ?

Nog een reden die wonen in dit nieuwbouwproject zo fijn maakt: de locatie. Het Stads-Huis is gevestigd aan het Baken in hartje Almelo, waar je alles vindt wat je nodig hebt. Je kunt lekker je boodschappen doen bij de winkels om de hoek of een boek lenen bij de bibliotheek aan de overkant. Restaurants waaronder Kreta en Solera zijn op loopafstand. Tel daarbij op dat het terras van NielZ op een paar meter afstand ligt evenals het Theaterhotel en je snapt: hier hoef je je niet te vervelen! Werk je buiten de stad of wil je een dagje weg? Dan heb je het station op loopafstand van je woning. Of stap in je auto en rijd vanaf jouw privéparkeerplaats de stad uit.

Meer weten?

Wonen in Het Stads-Huis kan vanaf €139.500 voor een loft vrij op naam. De woningen zijn inclusief keuken, badkamer en toilet. De bouw start naar verwachting in de tweede helft van dit jaar. Zie jij het wel zitten om hier te wonen? Hier kun je een Mijn Eigen Huis account aanmaken en de voorkeur van je woningtype doorgeven.

De woningen zijn nu in verkoop! Schrijf je in via de website en geef je voorkeuren door. In mei 2020 wordt gestart met de bouw. De planning van oplevering ligt medio 2021.

Impressie: BPD Ontwikkeling BV
Impressie: BPD Ontwikkeling BV
Impressie: BPD Ontwikkeling BV
Impressie: BPD Ontwikkeling BV
Impressie: BPD Ontwikkeling BV

Deze bijdrage wordt je aangeboden door Het Stads-Huis. Meer over Het Stads-Huis ontdekken?

Het Stads-Huis zakelijke dienstverleners

Stadhuisplein 1, Almelo

Bekijk meer:zakelijke dienstverleners

adv.