Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dolly Dots weer op tournee en ze komen ook naar Almelo!

Door Martijn de Lange 29 januari 2020

Ken je de tekst nog van de hits Just a Little Bit More, Radio en Hela-Di-Ladi-Do? Begin maar vast met inzingen, want de Dolly Dots gaan weer op tournee! En op vrijdag 8 januari 2021 treden ze op in Almelo.

Patty Zomer, Angela Groothuizen, Ether Oosterbeek, Anita Heilker en Angéla (Sjeel) Kramers beginnen dit najaar aan een theatertournee langs dertig steden. Daarbij doen ze dus ook Almelo aan. Op 8 januari 2021 in het Theaterhotel in Almelo. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Sisters on Tour

Sisters on Tour. Zo heet de tournee waarmee de vijf langs de theaters trekken. Deze tournee is de comeback van de meidengroep die in de jaren tachtig mateloos populair was. Ze scoorden veel hits binnen en buiten Europa. Ook hadden ze een eigen tv-serie bij de Tros en ze maakten een film, Dutch Treat. De première van de tournee is op zaterdag 3 oktober in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De serie optredens wordt op 5 februari 2021 afgesloten in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Tijdens de avonden vertellen de vijf ook verhalen over wat er allemaal is gebeurd.

In 1988 uit elkaar

De Dolly Dots gingen in 1988 uit elkaar, maar ze brachten tien jaar later een compilatie-album uit. In mei 2007 kwamen ze weer bij elkaar en werden in Ahoy succesvolle reünieconcerten gegeven. In 2008 traden ze opnieuw op in de Goodbye For Now Tour. Het jaar erop bleek bandlid Ria Brieffies ongeneeslijk ziek. Ze overleed al snel aan de gevolgen van longkanker, ze werd maar 52 jaar.


Meer over Theaterhotel Almelo ontdekken?

Theaterhotel Almelo hotels

GeopendHele dag

Schouwburgplein 1, Almelo

Bekijk meer:hotels

Lees ook:

Mark en Maarten naar Almelo

Wie kies jij: een avondje meester Mark of mopperende Maarten?

We hebben twee uittips voor je op dezelfde avond, dinsdag 4 februari. De lezing van Meester Mark in ...

7 x leuke uitjes met de kinderen in Almelo

7 x dit was vroeger heel normaal in Almelo

  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Almelo.

Meer over

Doen Nieuws

adv.