Almelo

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

21-jarige Almeloër overleden bij ongeval op A1

Door Martijn de Lange 12 januari 2020

Triest nieuws. Bij een groot ongeval op de A1 is een 21-jarige man uit Almelo om het leven gekomen. Het ongeval was zondagochtend rond 06.45 uur op de A1, ter hoogte van Hengelo. Vijf andere mensen raakten gewond bij het ongeval. 
De Almeloër kwam uit de richting Oldenzaal. Hij verloor de macht over het stuur en belandde met de auto in de berm. Hij wilde weer de weg op rijden, maar reed tegen de middengeleider aan. De auto kwam op de linkerrijstrook tot stilstand. Waardoor de man de macht over het stuur verloor, is niet duidelijk.

Auto wegduwen

In deze auto zaten naast de 21-jarige man nog vier jongeren uit Almelo. Het gaat om mannen van 17 en 18 jaar en twee van 19 jaar. Een paar van hen stapten uit en probeerden vervolgens de auto weg te duwen. Terwijl ze dat deden, werd de auto in de flank geraakt door een andere auto. De bestuurder van deze auto, een vrouw van 60 uit Hengelo, raakte ook gewond. Alle gewonden zijn overgebracht naar het MST in Enschede.

Getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen van het ongeluk. Wie iets heeft gezien van het ongeval, wordt opgeroepen zich te melden. Dit kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Man komt om het leven bij ongeval op A1Hengelo – Op zondagochtend kwam bij een ongeval op de A1 een 21-jarige man uit…

Geplaatst door Politie Almelo op Zondag 12 januari 2020

  • Blijf op de hoogte van alle leuke verhalen uit Almelo.

Meer over

112 Nieuws

adv.